...
Napisał(a)
Elo,ostatnio zważyłem przed smażeniem kuraka i ważyl 180 g a po 120 ;) a wszedzie pisze zeby wazyc przed smazeniem.To jak to w koncu jest?? Smaze na małej ilosci pamu..
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Ja waze przed W trakcie takiej obrobki zapewne paruje z niego woda
Początkujący , prosze o wyrozumiałość ;)
Pozdro
www.pajacyk.pl
http://www.sfd.pl/Wagi_Produktów_2-t463627.html
http://www.sfd.pl/XII_Turniej_Bokserski_imienia_Tadeusza_Grzelaka_w_Kaliszu-t455914.html
http://www.sfd.pl/Ochrona_Stawów-t414679.html
...
Napisał(a)
troche dziwne ze gdy zjadlem 120 to rowna sie to 180 moze mi ktos to wytłumaczyc? Nawet jak w trakcie obrobki np.180 g wody paruje woda i zostaje 120 to znaczy ze tyle jest tam mięsa ;)
...
Napisał(a)
bo tak podają tabele, w tabelach jest przed obróbka więc musisz tak, a nie inaczej na to patrzeć
...
Napisał(a)
Nic w tym dziwnego, ryz przed obrobka wazy mniej niz po obrobce, tak samo makaron w produkt wchlania sie woda przez co ryz/makaron zwieksza swoja objetosc, ta sama zasada z kogutem lecz odwrotnie
Zmieniony przez - Kilaazz w dniu 2009-03-27 17:23:03
Zmieniony przez - Kilaazz w dniu 2009-03-27 17:23:03
...
Napisał(a)
mozesz nadstawic usta nad patelnie i zrobic sobie inhalacje z tej pary wodnej
;] pozdro
;] pozdro
...
Napisał(a)
ja koledzy wyzej- wszystko przed obróbką
HST power!!!
"niech nienawidzą- byle by sie bali"
http://www.sfd.pl/Lager90/BLOG/W_Drodze_Na_Plaze_fotki_s.33,_filmik_str.36-t459544.html - Mój blog;]
Polecane artykuły