SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

W kuchnii PLUSZKÓW 7, czyli spamPOST odżywiania. Smażymy z tym koksem

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 143508

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 2175 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 10847
electrox ale tekstami je.biesz
uspokojcie sie z tym sraniem

Każdy ma to po prostu w dupie. Oprócz Ciebie. Jesteś z tym sam. Zwycięstwo albo porażka!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 6262 Wiek 43 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 25443
gastronomiczne oczywiscie a we wrocławiu to we wojsku byłem na lotnisku
co cie skłoniło zeby na kucharza isc? lubisz to?

życie jest za krótkie żeby byc małym



http://www.sfd.pl/Rola_tłuszczy_-_art_by_szoho-t185012.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 2175 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 10847
andreev wygrywa z federerem
ciekawe czy bedzie niespodzianka, ide ogladac, narta

Każdy ma to po prostu w dupie. Oprócz Ciebie. Jesteś z tym sam. Zwycięstwo albo porażka!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 6262 Wiek 43 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 25443
electrolux troche taktu! no i przestań wkońcu srac

życie jest za krótkie żeby byc małym



http://www.sfd.pl/Rola_tłuszczy_-_art_by_szoho-t185012.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 928 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2794
kupa to moja natura...
1 września...

Ja chyba bardziej kojarzę z wojną rok 1939 niż 1 września... Być może wynika to z przechodzenia od ogółu do szczegółów...

Tymczasem w XXI wieku Polska wspiera agresorów w wojnie w Iraku, wojnie rozpoczętej niezgodnie z prawem i poprzedzonej kłamstwami!!!
Co więcej Polska otwarcie liczyła na profity z tej wojny...

W wojnie tej zabito setki tysięcy Irakijczyków...

Myślę sobie "Co tam data, ważny fakt... i... nauka na historii..."

Co o tym sądzicie?

"Go Hard, Or Go Home..." Lloyd Banks

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 928 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2794
srakostop zapodałem sobie, juz mi sie nie chce ale fakt faktem, bo tak drastycznej zmianie diety, z jednego posilku gora dwoch na dzien na 6 i to porządnych to kupa to dobra sprawa 2 razy na dzien jak nica jutro do szkoly biorę porządne jadło! a teraz za******lam w kime! ZIG HAIL!

"Go Hard, Or Go Home..." Lloyd Banks

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 2614 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 17596
Hehe makel że gastronomiczne to przypuszczam ale zawodówke,technikum czy jakieś studia?
hehe z pytania "czy to lubisz" wnioskuje że jak nie lubie to szybko odpadne?:P
jestem w tej niefortunnej sytuacji że skończyłem liceum i musiałem robić coś dalej,studia narazie odpadają więc została policealna,a z policealnych chyba najsensowniejszy wydał mi się kucharz,czy mi sie podoba narazie nie wiem,jak mi sie spodoba to fajnie a jak nie to za rok studia i tyle;D
plusem tego zawodu jest to że o prace nie trudno i chyba z upływem lat można jakieś pieniądze zarabiać:D


electrolux pierwsze dni na diecie zawsze są "cięzkie"

Zmieniony przez - Majbah w dniu 2008-09-02 23:11:11
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
a dzieci wstac o 7 musza . ale to dla ich dobra
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 2614 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 17596
a oczywiście żeby potem nie musiały z łopatą poginać:D
czemu dopiero teraz człowiek taki cwany ;p

<czeka na odp Makela> ;D
niestety makel musze cie troche pognębić;D wkońcu nie moge przegapić okazji żeby pogadać ze specem od gotowania =D no chyba że ci się niechce to napisz

Zmieniony przez - Majbah w dniu 2008-09-02 23:31:02
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 6262 Wiek 43 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 25443
majbah-mam srednie bez studiów! ale dokumety zrobione mam mistrza a ze szkoły wyszedłem czeladnikiem! nom a to miałem na mysli ze jak tego nie lubisz to szybko odpadniesz, a zeby wiecej zarabiac musisz byc dobry w tym, a jest to nie możliwe do wykonania gdy podchodzisz obojetnie. a zapomniałem o silnych nerwach i umiejętnosci pracy pod dużą presją i w stresie! wiem co mówie bo 10lat pracuje, a w obecnej knajpie od 4,5lat i przez ten czas przewineło sie u mnie przynajmniej 30-40 kucharzy w różnym wieku do młodych do nawet 50-cioletnich i z tego jeden 45-cio letni kolo był naprawde dobry z którym pracowałem pół roku, inni do miesiąca wytrzymywali, no ale ja mówię o prawdziwej knajpie, w budce z hamburgami powinno byc spokojniej
w pensjonatach jest spokojniej jak cie to ciekawi i wszedzie gdzie nie ma kart menu z wymyslanymi potrawami

życie jest za krótkie żeby byc małym



http://www.sfd.pl/Rola_tłuszczy_-_art_by_szoho-t185012.html

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

leczenie trądziku do jeggera

Następny temat

Która opcja lepsza po treningu ?

WHEY premium