SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Co właśnie wcinasz %-)

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 276786

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Iron - też takie coś lubię, szczególnie jak ojciec zrobi smalczyk Pycha
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 731 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 11986


ok. 120g makaronu z m.durum + cyc z grilla elektrycznego + sos czosnkowy

No one likes us.. we don't care

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Gumiś sos kupny ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Od roku chyba nie jadłem czegoś tak pysznego. Smakowało jak pizza, przyprawione ziołami prowansalskimi i oregano, niebo w gębie !!





Zmieniony przez - studensky w dniu 2008-06-26 18:41:00
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 731 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 11986
Nie, sam robiłem (przepis chyba ze 2 str wcześniej, ale jednak trzeba dać tego majonezu - przynajmniej dla mnie). Poza tym dałem dzisiaj zbyt mało ziółek pierdułek.

PS. Twój to omlecik ? jeśli tak to dajesz mąki czy nie ? obracasz na 2 str czy na małym ogniu pod przykrywką tylko 1 strone ?

No one likes us.. we don't care

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Bez mąki, smażę lekko podwarzając brzegi i masa jajeczna spływa na boki i się ścina, jak już prawie jest usmażone to wrzucam szynkę i na drugą stronę obracam na 30 sekund. Delicje
Możesz dać przepis na ten sos ? Bo nie wiem gdzie on jest

Zmieniony przez - studensky w dniu 2008-06-26 19:03:17
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 22 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2653



klasyka :P

Zmieniony przez - feno555 w dniu 2008-06-26 19:11:28
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
lokurva studensky al emi smaka narobiles

teraz wcinam 250g makreli+razowiec
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 731 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 11986


A było tego ze 2 razy tyle co na fotce


Sos czosnkowy:
-jogurt naturalny
-trochę majonezu (dodawaj wg smaku)
-czosnek granulowany bądź naturalny ''rozrobiony'' lub drobno posiekany
-świeży koperek drobno posiekany
-odrobina soli, pieprzu (niektórzy dodawają nawet odrobine cukru lub keczupu)

*Dając go do lodówy robi się bardziej gęsty, ale jak kto woli.

pzdr

No one likes us.. we don't care

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 30 Napisanych postów 2733 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 16414
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Skakanka ważne

Następny temat

Spadki przy braku treningu

WHEY premium