Śniadanie:
Płatki owsiane 75g
Mleko zaw. 1,5 % tłuszczu 250g
Jaja kurze całe 15g
Chleb zwykły 20g
Margaryna 5g
II Śniadanie:
Bułki grahamki 120g
Szynka z indyka 20g
Ser Gouda 20g
Ogórek 100g
Pomidor 100g
Margaryna 5g
Orzechy włoskie 20g
I posiłek:
Bułki grahamki 120g
Szynka z indyka 20g
Ser Gouda 20g
Ogórek 100g
Orzechy włoskie 20g
Papryka czerwona 100g
Margaryna 5g
II posiłek:
Ryż biały 100g
Mięso z piersi kurczaka b/skóry 120g
Brokuły 50g
zupa szczawiowa 300g
I kolacja:
Makaron czterojajeczny 100g
Jogurt truskawkowy 1,5% tłuszczu 200g
Ser twarogowy chudy 50g
II kolacja:
Jaja kurze całe 20g
Sardynka w oleju 100g