Szacuny
1
Napisanych postów
38
Wiek
24 lat
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
5603
Czy jak będę jadł z umiarem i mieścił się w bilansie kalorycznym i marko to mogę dodawać sobie do diety rożnego rodzaje śmietany, sery?
A co ze smażeniem na oleju rzepakowym lub oliwie? Można na masie i redukcji?
Szacuny
212
Napisanych postów
1557
Wiek
27 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
24901
Pamiętaj moc można wszystko tylko czy warto I czy się chce. Ja wliczam w makro to co mam ochotę zjeść następnego dnia I jestem zadowolony z efektów. Tylko nie używam często jakiś produktów gorszego sortu jeśli chodzi o aspekty sylwetkowe I zdrowotne
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78036
Wiek
40 lat
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
767015
Śmietana jest calkiem dobrym źródłem tłuszczów. Trzeba to po prostu wliczyć w bilans kaloryczny. Olej rzepakowy z uwagi na zawartość wielonienasyconych kwasów tłuszczowych nie nadaje się do smażenia.
Zmieniony przez - domer w dniu 2018-08-10 06:58:56