Szacuny
0
Napisanych postów
64
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1536
Wiem ze to juz monotonne po raz kolejny poprawiac komus dietke ale mam nadzieje ze rzucicie na to okiem co tutaj naskrobalem i ocenicie
I-jogurt lub mleko 150g
-płatk+musli z rodzynkami 100g
-chleb razowy 150g
-szynka konserwowa 50g lub makrela wedzona
II-ser twarogowy150g + szczypiorek
-chleb razowy150g posmarowany cienko maslem
-miód
-jabłko
III-ryz 100g piers 150g z indyka lub kuraka smazona na oliwie z oliwek
-surówka
TRENING
IV-wafle ryzowe 100g banan
V-tinczyk100g z makaronem100g +sos z pomidorów na bazie oliwy z oliwek
VI-mleko 250ml + mleko w proszku
Godziny posilkow I-8.00 II-11.00 III-14.00 IV-17.00 V-20.00 VI-22.45
Szacuny
0
Napisanych postów
64
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1536
a i jeszcze jedno. jezeli pisze ze mam zjesc 100g ryzu to znaczy ze ma zjesc taki woreczek ryzu? no bo po ugotowaniu to tego ryzu jest wiecej niz 100g.
Szacuny
35
Napisanych postów
1669
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
11256
Dodam jeszcze dlaczego...
Dlatego, ze oliwa z drugiego tłoczenia jest lepsza od oliwy z pierwszego tłoczenia i olejów tłoczonych na zimno, ponieważ nie utlenia sie szybko pod wpływem wysokich temperatur. Nie jest poprostu szkodliwa dla organizmu.
Jeżeli w niebie nie będę mógł palić cygar, nie pójdę tam :)
Szacuny
0
Napisanych postów
64
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1536
spoko dzieks. a czy ta oliwe z 2 tloczenia mozna wykorzystac do robienia salatek?? i jak rozpoznac oliwe z 2 tloczenia? na butelkach jest zawsze pelno napisow ale nic po polsku. a moze chodzi o ten napis EXTRA VERGINE i jeszcze jedno pytanie juz ostatnie:) jesli smazyc na tluszczach nasyconych tzn na jakich? pozdrowienia dla wsszystkich