Przygotowanie: 1.Wiórki kokosowe zrumienić na oleju kokosowym.
2.Dosłodzić według uznania i zmiksować.
3.Przelać do foremek,schłodzić (przechowywać w lodówce)
Wartosci( całość): (Aby uzyskać wartsci dla jednego cukierka należy podzielić te wartości przez ilość cukierków jaka nam wyjdzie)
B: 14,2
T: 154,0
W: 24,0
Kcal: 1576
Zmieniony przez - Malinowa w dniu 2016-05-16 10:22:51
Szacuny
45
Napisanych postów
208
Wiek
33 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
4091
Dolałam prawie szklankę mleka jak juz traciłam nadzieję i na niewiele się to zdało, bo masa i tak była zbita. Po prostu te wiórki się nie rozdrobniły i gdybym dodała jeszcze mleka, to mogłabym mieć płynną konsystencję, ale z kawałkami niezmielonych wiórków. Nie wiem, o co chodzi. Spróbuję jeszcze raz od nowa innego dnia. Zdejmę szybciej wiórki z patelni i od razu zacznę blendować ręcznym blenderem. Dzięki za odpowiedzi.
Szacuny
1596
Napisanych postów
56736
Wiek
40 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
264393
Zrobię na bank, wykorzystać można foremki do kostek lodu
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.