SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Przemek Górynowicz - przygotowania do sezonu 2016

temat działu:

Przygotowanie do zawodów

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 29312

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 71 Napisanych postów 765 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 19547
Drogi Panie Przemysławie.
Wybacz, że zatkam Cie pytaniem, ale.....
Ja nigdy nie rozumiem Twoich wypisek z serii w ćwiczeniach.

1. Podciąganie nachwyt 6x6
+12kg
+15kg

To robiłeś wpierw 6 serii po 6 powt. z 12kg i następnie 6x6 z 15kg, czy ostatnio było 12kg, a teraz jest 15kg.

Od początku roku miałem pytać.

....::::I CaN ReaD YouR MinD::::....
....::::OpeN YouR MinD AnD DrEaM WitH Me....YoU MusT FiGhT FoR YouR FrEeDoM iF YoU WanT Be FreE....

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2648 Napisanych postów 13588 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 469233
w ten sposób pokazuje progres z treningu na trening, poprzednio robił 6 serii z 12kg, a teraz z 15stka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21639 Napisanych postów 30869 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 871549
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 170 Napisanych postów 7828 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 152042
Prz1993 mam nietypowe pytanko, dziś pierwszy raz w życiu zrobiłem ten Wasz słynny budyń ze skrobii na 1,5l wody dałem 100g skrobii, 5g kakao, cynamon, z 15 tab słodzika. Fajny budyń wyszedł, jednak zayebiście mdły wydawało mi się, że nie jestem jakimś mega smakoszem, zwłaszcza po redukcji suchy ryż mi ładnie wchodzi, ale tego budynia to nie dałem rady dokończyć Fakt faktem - zapchał i to zaleta, ale co zrobić żeby pyszniejsze było ?

Zgodny z regulaminem.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 10674 Napisanych postów 30013 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609982
ja na takie ilosci wody dawałem 50g skrobii ale wiecej kakao i z 50tabs slodzika;d
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2648 Napisanych postów 13588 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 469233
jaki wy macie ten słodzik, że tyle go walicie?
ja raz na podobne proporcje dałem 20 tabsów to było takie słodkie, że prawie się porzygałem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 170 Napisanych postów 7828 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 152042
tolerancja się zwiększa z czasem

Zgodny z regulaminem.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 479 Napisanych postów 12579 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 288453
Dla mnie lepszy jest z dosypka maki ryzowej niz z samej skrobii, z samej skrobii wychodzi bardziej gumowty kisiel niz budyn.

130-50g skrobii, 70-50g maki ryzowej, 50g WPC, tone slodzika, 2L wody %)
Ale ogolnie bez WPC dla mnie nie zjadliwe.


Wliczacie kakao, cynamon ogolnie do bilansu ze go odbierzacie?


Zmieniony przez - cvfdbkz w dniu 2015-10-27 21:09:11
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 10674 Napisanych postów 30013 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609982
ja nie wliczyałem ;P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21639 Napisanych postów 30869 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 871549
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Mateusz Szczotka: dziennik treningowy

Następny temat

Nabór na zawodników i zawodniczki

forma lato