Szacuny
169
Napisanych postów
3923
Wiek
31 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
433872
Jak chcesz smaczne i wyrośnięte to typ max 1000, każdy wyższy będzie za ciężki i ciasto nie wyrośnie za dobrze i nie będzie zbyt smaczne. Można też pomieszać, ale żeby to dobrze wszyło przewaga musi być mąki o typie jw.
Zmieniony przez - SebastianMielecki w dniu 2015-08-05 14:07:26
Szacuny
10650
Napisanych postów
30005
Wiek
32 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
609926
A z orkiszowej jak bzyku wczesniej wspomnial probowales? Bo to tez dobra maka;) a chodzi o to zebym mogl zaliczyc to jako normslny posilek a nie czit;)
Szacuny
10650
Napisanych postów
30005
Wiek
32 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
609926
Moze juz e niedziele beda bo dopiero wtedy bede mial dzien wolny;) bo teraz drugie zmiany wlacznie z sobota;) ale trzeba cos pieniazkow dorobic i robic forme na mpj;)
Szacuny
169
Napisanych postów
3923
Wiek
31 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
433872
Jak dasz mogę niższego typu to nic ci się nie stanie, jedynie będzie mniej błonnika i witamin i minerałów i ig lego wyższe, ale nie będziesz jadł samego chleba tylko z białkiem i tłuszcza także nie masz się co szczypać. Druga sprawa twoja wrażliwość insulinowa jest raczej bardzo dobra.