SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[DT] Kotlet95

temat działu:

Dzienniki Juniorów

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 42131

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Szacuny 7529 Napisanych postów 49542 Wiek 44 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 385602
ja uwielbiam cebule , moge jesc tonami
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 27200 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78909
ja mam tak z oliwkami. jesteście w lepszej sytuacji, bo cebula ma relatywnie mniej kcal
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Szacuny 7529 Napisanych postów 49542 Wiek 44 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 385602
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 18755 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 86927
Ja tak jak Rutek
Nie lubię oliwek
W zasadzie to ja lubię słodkie i mógłbym jeść cały czas tak jak dzisiejsze śniadanie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 27200 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78909
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51588 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Sam mam ochotę na omlet od dawna już, muszę w końcu zrobić, ale jak pomyślę o przewracaniu go, to mi się odechciewa...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294224
Maksiu
jeśli robisz np. jak ja z bardzo rzadkiej konsystencji to nawet nie próbuje go podrzucać
tylko wykładam na talerz jedną stronę przysmażoną, nakładam patalenie na niego i odwracam wraz z talerzem i voila
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 27200 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78909
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 18755 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 86927
Do tarcia chrzanu się nadajecie Panowie
















































































...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 155 Napisanych postów 18766 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 78763
a ja ogarniam jakiej konsystencji zrobić Ciasto i kiedy je przewrócić i nic nie pęka (zazwyczaj)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dziennik do oceny, kiedy suple ?

Następny temat

[DT] Czesiek 43 - powrót do korzeni

forma lato