Szacuny
0
Napisanych postów
62
Wiek
33 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1491
mówicie tłuszcz, ale czy po tym nie będę miał samego tłuszczu? Aż tak mi nie zależy, by mnie całego fatem zalało ;) więc jednym zdaniem polecacie do tego ryzu/kurczaka dolewac oliwy? Dobrze rozumiem?:D
Zmieniony przez - BooMc w dniu 2013-07-25 20:55:52
Szacuny
16
Napisanych postów
1930
Wiek
30 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
30461
Na Oliwie z Oliwek się nie smaży. Dodawaj do potraw lub wal z kieliszka. Nie musi koniecznie być to oliwa. Może być olej lniany , tłuste mięsa jak udka, ostatecznie masło orzechowe np które czasem podjadam.
Wejdź w dziennik na potreningu i wylicz sobie ile kcal zjadasz w przykładowy dzień