SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

koorasy - totalna przemiana - pods. masy s. 54

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 96707

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 2169 Wiek 36 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 26676
na mieso szukam ciagle jakis nowych przepisow, zajrzyj do dzialu kuchnia, tam pewnie cos znajdziesz. Uzywam.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 399 Napisanych postów 72270 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 304533
SZTYWNY91
Wiedziałem, ze tak odpiszesz.


Wszystko jest na bieżąco opisywane. Ten dziennik służy komunikacji z koorasym oraz daje możliwość obserwacji postepów osobom postronnym, nie oznacza to jednak, że będę odpisywał leniom na każde pytanie, na które odpowiedź zawarta jest w tym temacie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 2169 Wiek 36 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 26676
Hubert81
SZTYWNY91
Wiedziałem, ze tak odpiszesz.


Wszystko jest na bieżąco opisywane. Ten dziennik służy komunikacji z koorasym oraz daje możliwość obserwacji postepów osobom postronnym, nie oznacza to jednak, że będę odpisywał leniom na każde pytanie, na które odpowiedź zawarta jest w tym temacie.


ale ja odpowiedzialem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Hmm no tak ale chodzi mi o sposob. Gotowane pieczone czy smażysz?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 2169 Wiek 36 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 26676
roznie, smazenia staram sie unikach, ale nie bede sciemnial, ze nigdy tego nie robie. Czasem jeszcze dusze
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 399 Napisanych postów 72270 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 304533
schnapik
Koorasy jak przyrządzasz mieso ? Uzywasz soli zeby np osolic ryz?


Sól jest niezbędna, a jeżeli jesz zdrowo używając świeżych produktów to musisz jej dodawać.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 750 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 19020
Czemu musisz do świeżych produktów? Dlatego, że w nich nie ma soli czy jak?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 2169 Wiek 36 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 26676
Sroda:
klatka
1. Wyciskanie leżąc 4 x 6-8
60 x8/65 x8/70 x8/75 x6
60 x8/65 x8/70 x8/75 x3
60 x8/65 x8/70 x8/75 x5
60 x8/65 x8/70 x8/75 x6
2A. Wyciskanie sztangielek na skosie z supinacją 4 x 10
19 x10/19 x9/17 x9/15 x8
15 x10/15 x10/17 x10/17 x9
15 x10/15 x10/17 x9/17 x10
15 x10/15 x10/15 x10/15 x10
2B. Rozpietki na skosie 4 x 12
8 x12/8 x12/7 x12/7 x12
8 x12/8 x12/8 x12/8 x12
9 x12/9 x12/8 x12/8 x12
9 x12/9 x12/8 x12/8 x12
3A. Wyciskanie sztangielek leżąc poziomo 1 1/2 4 x 10
13 x10/11 x9/11 x8/10 x8
10 x10/10 x10/9 x10/10 x9
10 x10/10 x10/10 x10/10 x10
10 x10/10 x10/10 x10/10 x10
3B Ściąganie linek na bramie 4 x 12
10 x12/10 x12/10 x12
10 x12/10 x12/10 x12
10 x12/10 x12/10 x12/10 x12
15 x12/15 x12/15 x10/15 x10

4A podciaganie nog w zwisie 3 x 12
3 x12
3 x12
3 x12
3 x12
4B allahy 3 x 12
3 x12 x40
40 x12/40 x12/45 x12
40 x12/45 x12/45 x12
45 x12/45 x12/45 x12

trening OK wszystko pod kontrola i w normie

micha:


czwartek:
1. Wyciskanie francuskie leżąc 4 x 8
25 x8/30 x8/35 x8/40 x6
25 x9/30 x8/35 x8/40 x7
25 x8/29 x8/35 x8/39 x8
30 x8/35 x8/35 x8/40 x7
2. uginanie ze sztanga łamana stojąc 4 x 8
25 x8/30 x8/35 x8/37 x8
25 x8/30 x8/35 x8/37 x8
25 x8/25 x8/35 x8/39 x8
30 x8/30 x8/35 x8/37 x8
2A. Prostowanie ramion z lina wyciągu górnego 4 x 12
35 x12/35 x12/40 x12/40 x12
30 x12/30 x12/30 x12/30 x12
20 x12/20 x12/20 x12/20 x12
20 x12/20 x12/20 x12/20 x12
2B. Uginanie ramion ze sztangielkami z supinacją 4 x 12
11 x12/10 x12/8 x12/8 x12
12 x12/10 x12/10 x12/10 x12
10 x12/10 x12/10 x12/10 x12
8 x12/8 x12/8 x12/8 x12
3A. Prostowanie ramion oburącz zza głowy ze sztangielką 4 x 12
19 x12/19 x12/17 x12/15 x12
15 x12/15 x12/17 x12/19 x12
16 x12/16 x12/18 x12/18 x12
15 x12/15 x12/17 x12/17 x12
3B. Uginanie ramion ze sztangielkami chwytem młotkowym (neutralnym) 4 x 12
8 x12/8 x12/7 x12/7 x12
8 x12/8 x12/8 x12/8 x12
7 x12/7 x12/7 x12/7 x12
7 x12/7 x12/7 x12/7 x12

4A. Wspiecia na palce stojąc 4 x 12
80 x12/90 x12/90 x12/90 x12
80 x12/80 x12/100 x12/100 x12
80 x12/80 x12/80 x12/80 x12
4B. Wspięcia na palce siedząc 4 x 20
15 x20/15 x20/15 x20/15 x20
15 x20/15 x20/15 x15/15 x12
15 x20/15 x20/15 x15/15 x10

Trening lap troche slabiej wypadl, ale to dlatego ze nie przegladlem dokladnie planu przed treningiem, ale czulem ze na uginaniach dosc lekko szlo. Pozatym bez wiekszych problemow.

micha:


a wczoraj i dzis to w sumie wyszedl OFF, jutro jesli uda mi sie wszystko zrobic zgodnie z planem to siada bareczki

micha mniej wiecej taka sama przez dwa dni:

pzdr.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1838 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 21318
znajde chwilke to przesledze dziennik od poczatku, ale podsumowanie ładnie wygląda wiec wpis dla powiadomek
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 2169 Wiek 36 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 26676
i niestety sie dzis, ze tak powiem zesralo czyli OFF. Od jutra 7 dni z rzedu naparzania na silce

micha:

pzdr.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

FBW do oceny/korekty 2x w tygodniu .

Następny temat

co po upper/lower głownie na siłe?

WHEY premium