SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Swim Deep

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 45636

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1768 Napisanych postów 4335 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1261544
Za michę i gunsów masz soga

Tylko tą wędlinę wywal bo u Ciebie to aż w oczy kłuje Jak chcesz mam super szybki przepis na domową wedlinę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1643 Wiek 38 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 19133
ruski czołg
Za michę i gunsów masz soga

Tylko tą wędlinę wywal bo u Ciebie to aż w oczy kłuje Jak chcesz mam super szybki przepis na domową wedlinę


Dzięki za soga, a co do wędliny to kupuje 500g filet złocisty, innymi słowy pierś indyka tylko na miejscu kroją mi w plasterki, więc chyba nie jest to taka tragedia :D

Dzisiaj kiełbasę grillowałem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1768 Napisanych postów 4335 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1261544
no jak uważasz ale z tego co mi wiadomo to w takie wędlinie potrafi być 40-60% mięsa. Niestety w wielu zakładach nawet czyste mięso jest obstrzykiwane żeby było cięższe. Ale tu są to ilości około 10% a wędlinach jest tego naprawdę sporo.

Zmieniony przez - ruski czołg w dniu 2012-12-04 17:11:31
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1643 Wiek 38 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 19133
No ale przepis bardzo chętnie łyknę :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1768 Napisanych postów 4335 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1261544
Robic zaczynam zawsze wieczorem. Ja robię ze schabu bez kości albo szynki. W obu przypadkach z około 1kg. Do garnka wlewam tyle wody, żeby po włożeniu zakrywało mięso. Wrzucam do wody 100g soli, 2 łyżki majeranku, kilka ziaren ziela angielskiego, 2-3 liscie laurowe, kilka posiekanych ząbków czosnku, kilka ziaren pieprzu. Do tego czasami dodaje jeszcze goździków albo imbiru albo co mi jeszcze przyjdzie do głowy. Zagotowuję tą wodę z przyprawami. Kiedy się chwile pogotuje to wrzucam mięso i gotuje 5 minut(jeśli gotuje szynkę to ją związuje żeby była foremniejsza). Po pięciu minutach wyłączam i zostawiam mięso w tej wodzie na noc. Rano wstaje i włączam, doprowadzam do wrzenia i gotuje 5-8 minut.Wyłączam i czekam do ostygnięcia wody.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 457 Wiek 44 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 6428
a zapiekasz jeszcze później tą szynkę, czy od razu jak wystygnie dajesz pod nóż?

Najpotężniejszy jest ten, kto panuje nad sobą

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1768 Napisanych postów 4335 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1261544
nie zapiekam. Zapiekaną robię inaczej ale z nią trochę więcej roboty bo trzeba marynować. No i więcej zmywania później :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1643 Wiek 38 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 19133
.....::::: DZIEŃ 9 :::::.....
Wolne od pracy, sporo łażenia i zakupy

AERO 30min

JEDZONKO






Komentarz: Muffinki jak zwykle pyszne, przepis w kuchnia sfd :)

SUPLE
Omega3 x3



...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1643 Wiek 38 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 19133
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 63 Napisanych postów 4464 Wiek 26 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 84798
Spoko dziennik, ladne foty i wszystko jasne co i jak.

Tylko wyeb ta wedline Pzdr
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Plan treningowy do oceny Masa+siła

Następny temat

Proszę o podpowiedź na czym się skupić

WHEY premium