śniadanie ok. 8:00
Jajeczniczka z 5 jaj ok. 270g
chleb żytni razowy ok. 200g
Dżem ok. 45g
posiłek ok. 14:00
potrawka z kurczaka
ryż paraboiled 100g
warzywa- talerz surówek z miejscowego bufetu
posiłek ok. 18:30
potrawka z kurczaka
makaron durum 80g
warzywa ogórki kiszone
oliwa 40g
kolacja ok. 22:00
twaróg półtłusty 200g
olej lniany 25g
oliwa 10g
orzechy włoskie 45g
warzywa – marchew
oliwa 20g
Na czczo:
5g mono
do śniadania
1 tab witamin
3 kap Omegi 3
1 tab Wit. C
1 kap Allicin
Do kolacji:
1 tab Wit. C
1 kap Allicin
Przed snem:
2kap magnezu
1 kap Calcium
Trening trochę cięzko się zaczął, mega ból nóg,raczej to dwugłowe uda:/ przy rozgrzewce zaczynało trrochę przechodzić aż tu nagle przy ostatnich przysiadach zaczęło mega boleć w lewej nodze :/
MC trochę cieżko przeszedł, technika nie do końca prawidłowa bo nie mogłem przysiąść dość nisko :/ ból przeszedł dopiero przy wiośle
śniadanie ok. 10:00
jajecznica z 5 jaja (ok. 270g)
chleb żytni razowy 200g
dżemik ok. 15g
posiłek ok 15:00
potrawka z kuraka
brokuły
oliwa 40g
ketchup
posiłek ok 18:30 (przed treningowy)
ziemniaki pieczone ok 600g
potrawka z kuraka
ketchup
trening ok. 20:30
posiłek ok 22:30 (po treningowy)
ryż paraboiled 150g
potrawka z kuraka
warzywa brokuły
kolacja ok. 00:00
twaróg półtłusty 150g
olej lniany 30g
tarta marchew
orzechy włoskie 35g
oliwa 10g
Na czczo:
5g mono
do śniadania:
1 tab witamin
3 kapsy Omegi 3
1 tab Wit. C
2 kap Allicin
przed treningiem:
15g S.A.W.
Po treningu:
30g białka Whey Delicious Peak + 200ml mleka 2%
5g mono
Do kolacji:
1 tab Wit. C
2 kap Allicin
Przed snem:
2kap magnezu
1 kap Calcium
Pull
1. Martwy ciąg - rampa
6x59 6x74 6x90 6x106 6x106
2. Przyciąganie linki wyciągu gornego do klatki
8x50 8x50 8x50 8x50
3. Wiosłowanie sztangą - rampa
6x41 6x52 6x63 6x74 5x74
4. Szrugsy
8x60 8x60 8x60 8x60
5. Uginanie przedramion sztangą stojąc
8x33 8x33 8x33 8x33
6. Uginanie przedramion na modlitewniku
8x26 8x26 8x26 8x26
Dziś cały dzień na regenerację, do tego doomsy na plecach
śniadanie ok. 10:00
Jajeczniczka z 5 jaj ok. 270g
chleb żytni razowy ok. 200g
Dżem ok. 45g
posiłek ok. 14:00
makaron durum 100g
cyc z kuraka ok. 180g
Pesto ok. 20g
Ser żółty ok. 20g
Oliwa ok. 20g
Ogórasy kiszone
Ketchup
posiłek ok. 19:00
udko ok. 200g
ryz paraboiled 80g
ogórki kiszone
ketchup
oliwa ok. 20g
kolacja ok. 23:00
twaróg półtłusty 200g
olej lniany 25g
marchew
orzechy włoskie 45g
Na czczo:
5g mono
do sniadania:
1 tab witamin
3 kapsy Omegi 3
1 tab Wit. C
1 kap Allicin
Do kolacji:
1 tab Wit. C
1 kap Allicin
Przed snem:
2kap magnezu
1 kap Calcium
Ciągły terror w dążeniu do chwały, życie jest za krótkie, żeby być małym!