Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
Szacuny
2
Napisanych postów
193
Wiek
29 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
5652
Dla tych którym wychodzi gumowy ten sernik, jest łatwa rada ;)
Wystarczy żółtka oddzielić od białek i ubić z białek pianę. Oraz dodać trochę jakiegoś tłuszczu w postaci maślanej ;) Wychodzi wyebany cała rodzina się rzuca, muszę robić 2 blachy jedna dla mnie druga dla reszty członków familii
Zmieniony przez - Bochen123 w dniu 2012-02-13 15:20:07
Szacuny
10
Napisanych postów
6363
Wiek
46 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
140149
A ja tym razem podzieliłam masę na dwie, jasną i ciemną i zrobiłam wersję bardziej podzielną, czyli upiekłam w foremkach na muffinki. Do części wlałam białą, do części czarną, do części trochę tej, trochę tej. Do niektórych wrzuciłam rodzynki, do innych żurawinę, cynamon, kokos. Sporo wyszło, ale mi się nie znudzą
Szacuny
23
Napisanych postów
5416
Wiek
32 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
52179
Niewiarygodnie wyszły :) SOG Jak wejdzie. Dałaś proszek do pieczenia? Wyszła fajna góra, taka jakby "skóra" czy kożuch był na nich, nie jest takie suche. Przynajmniej mi się tak wydaje po zdjęciu.
Szacuny
23
Napisanych postów
5416
Wiek
32 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
52179
6 jaj,
0,5 kg twarogu lekkiego Piątnica,
20 g rodzynek,
40 g migdałów,
3 łyżki wiórków kokosowych,
1 łyżeczka proszku do pieczenia,
50 g czekolady 70% z kawałkami karmelu.
Szacuny
55
Napisanych postów
5059
Wiek
33 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
134689
Powiem szczerze nie chce mi się wertować całego tematu, a mam oto takie pytanie. Chciałbym zrobić ten sernik tylko nie mam teraz żadnej odżywki białkowej. Czy ktoś mógłby mi podać jakieś dokładne proporcje z jakimś zamiennikiem, aby wyszło równie smakowicie jak to wygląda u was ?? Z góry dzięki za odp. !!