Element %
1 Tytuł pracy egzaminacyjnej 100%
2 Założenia do projektu realizacji prac 91%
3 Menu uroczystego obiadu, zgodnie z zamówieniem 100%
4 Szkic stołu bankietowego z oznaczeniem sposobu usadzenia gości zgodnie z zasadami precedencji wraz z obliczeniem ilości stołów potrzebnych do ustawienia stołu bankietowego w sali konsumenckiej oraz propozycję jego dekoracji 90%
5 Wykaz dobranej bielizny stołowej potrzebnej do nakrycia stołu bankietowego oraz wykaz ilościowy zastawy stołowej niezbędnej do realizacji przyjęcia 70%
6 Propozycja obsługi kelnerskiej z uwzględnieniem kolejności, sposobu podawania potraw i napojów zgodnie z zamówieniem oraz wykaz pozostałych czynności , które powinien wykonać kelner podczas przyjęcia 86%
7 Szkic pierwszego nakrycia stołu dla jednej osoby (z opisem elementów nakrycia) z uwzględnieniem wizytówki i okolicznościowej karty menu 80%
8 Praca egzaminacyjna jako całość 100%
łącznie 86%
lepiej od kumpla co jest prze chvjem, a z 15 próbnych nie zdałem ani jednego
fart jak ja *******e
Zmieniony przez - Stoker w dniu 2011-08-26 11:26:46
--==GAINER TEAM==--