orzech brazylijski 40g
Siemie lniane 10g
Oliwa z oliwek 20g
2. Jaja kurze całe 50g
pierś z indyka 100g
3. makrela 100g
4. pierś z indyka 100g
migdaly 20g
5. Mięso z piersi kurczaka bez skóry 100g
Migdały 50g
6. maslanka 1,5% 100g
Mięso z piersi indyka bez skóry 100
Dynia, pestki 10
ser pleśniowy 20
B/T/W/kcal
178/130/23/1970
1a. wyciskanie sztangielek skos
po 10,5kg: 10 / 10 / 10 / 10
1b. przenoszenie sztangielki leząc prostymi rekami
10,5kg: 10 / 10 / 10 / 10
2a. wznosy ramion bokiem (bez piłki)
po 10,5kg: 10 / 8 / 8 / 8
2b. wznosy łydek siedząc na piłce
21kg: 10 / 10 / 10 / 10
3a. francuskie uginanie reki ze sztangielka siedząc
10,5kg: 10 / 10 / 10 / 10
3b. uginanie ramion na piłce
10,5kg: 10 / 10 / 10 / 10
4b. przysiad ze sztangielkami (bez piłki)
21kg: 10 / 10 / 10 / 10
4b. wznosy bioder leząc na podłodze
10 / 10 / 10 / 10
+zestaw na brzucho + 20 min rowerek stacjonarny
http://www.sfd.pl/stworeczek_/_po_wielu_zawirowaniach..._czyli_półtora__m_ca_później-t666862.html
fotki: str 1, 28
czyli stworeczkowa transformacja