Dobra koniec tego zbędnego gadania :D Co do siłowni to mialem juz kilka razy z nią doczynienia , lecz bywało bardzo różnie :D W maju 2011 roku postanowilem zamowic zestaw do cwiczen tzn. ławeczke , hantle , sztangi , oraz odpowiednie obciążenie . Ćwiczylem do października bez zadnej diety , praktycznie niczego i prawie wgl nie poszlo mi w mase , tylko w sile . Z sily jestem zadowolony , niestety z sylwetki nie bardzo . Trening przerwalem dlatego ze na strychu bylo za zimno , nie dalo się cwiczyc. TEraz idzie wiosna , jest coraz cieplej więc znowu mozna zacząc dzwigać złom :D Postanowilem ulozyc sobie jakąs dietę , lecz jakos zabrac się do tego nie mogę , mam nadzieję , ze mi podradzicie mniej więcej co , jeśc aby rosnąc ^^ Chodzi mi głownie o podstawowe produktu których uzywacie podczas robienia masy . Ćwiczę typowym splitem czyli ( klata + tric , plecy + bic + przedramie , barki + nogi )
Teraz napiszę troche info o mnie :D
Obwód klatki - 94 cm
Bicek - 37 cm
PRzedramie - 31-32 cm
Udo - 62 ( zawsze szlo mi tam gdzie nie trzeba )
Pas - 92
Talia - 104 ( masakra )
Wzrost - 185 cm
Waga - 86 cm ( niby waże tyle ile trzeba, ale nie jest rozlozone tak jak powinno byc...
Rekordy :
Wyciskaniu Leżąc - 90 kg ( we wrześniu , teraz nie wiem )
Wyciskanie na nogi - nie wiem
Martwy ciąg - tez nie wiem
NA tricka najwięcej na seryjke robilem 35 kg ale to dawno bylo , teraz robie 27-28
Na bica 33-34, najwięcej robilem 35.
Fotki podrzucę niedługo ;)
Także zapraszam do odwiedzania , mam nadzieję ze jakos dam rade z prowadzeniem dziennika i wgl :D
Zmieniony przez - pawlus9633 w dniu 2012-03-19 20:27:11