Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

od tak

temat działu:

Galeria Zdjęć

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 8630

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 208 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 16328

Hej a dam coś z nudów aktualnie waże 96 kg w łapie 45,5

Zmieniony przez - meliq w dniu 2010-03-21 20:08:24
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 978 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 19371
nogi, plecy wrzuć, daj zdjęcie brzucha, i opisz staz itp :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 457 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 3712
jaki wzrost?brzuch tyraj bo psuje całokształt.barki też do poprawy. klata i kaptury najlepsze daj tył i nogi

wszystko albo nic

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 208 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 16328
http://nasza-klasa.pl/#profile/14746869 macie tu foty bo nie mam akurat na kompie ;/
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1204 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 21585
łoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo****aaaaaaaaaaaaa

nareszcie ktos konkretny!

***ac brzuch jak jestes na masie, konkretnie jest. klata mocarz! pokaz plecy, jak sa na takim samym poziomie co klata to jest mega.

dobra na nk widze, ze plecy tez konkretne i nawet martwe ciagi robisz :D to sie chwali. sog.

Zmieniony przez - uojciec w dniu 2010-03-21 21:07:35

"Mam takie sukcesy jak w*******enie 30 dresiarzom na raz , i zmuszanie do gryzienia krawężnika takich pseudosiłaczy jak ty.
Czarny pas w mordobitsu freestylowym. Takze swoje plastikowe medale mozesz co najwyzej uzyc jako ochraniacze na zęby. "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 158 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3453
no nie na NK takie foty yyy aaa heh ale dobrze jest masa dobra pozdr:D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Uojciec dzięki za opinie no plecy w zasadzie to teraz najwiecej cwicze :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 598 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4452
Jest dobrze :) duzy byk. poszedl bym jeszcze troche na mase i potem redukcja :>
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
aima taki mam właśnie plan do końca kwietnia zrobić 100 kg wagi a potem do lipca zrobić 92kg z w miare dobrym bf teraz jestem podlany bo mój trenig opiera sie głównie na 6-5 powtórzeniach na samych wolnych ciężarach (uroki mieszkania na wsi) ;/
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 533 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 29188
Wielka klata ,dobre lapy i plecy przymasuj jeszcze troche i zrob konkretna wycinke to bedzie za***icie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 309 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 12148
jakby jakis suchar wrzucił foty na nk, to byście wybrechtałi, ale jak juz jakis klocek ma, to wszyscy siedzą cicho ;p
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Prosze o ocene

Następny temat

DO OCENY ;D

Spalanie
Polecane artykuły