robie wsyztsko poparwnie technicznie , ale starsznei puchna mi przednie bary , przy wsyztskim przy trzymaniu gardy mimo ze łokcie sie opieraja na zebrach , przy skakance przy głupim chodzeniu z ciezarkami , przy boksowaniu ( zaznaczam ze ot nie zdlatego ze zaczlame cwiczyc bo ten moment był jzu 2 lata temu ) i zbeytylko puchły ale rosna i rozstepy wyepirdzielaja c oradzicie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
zanczy chodzi o t owłąsnie ze nie spinam sie i neiraz łokcie oderwe od tułowai no chyba ze jestem w "zółwiku" a wzrostu mam 182 wagi 72? cos miedzy 72 a 73 ;p
...
Napisał(a)
W sensie, że na masie przybierasz?
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie
http://facebook.com/olokk
http://olokk.pl http://bng-studio.pl
...
Napisał(a)
Proponuję najpierw cofnąć się do szkoły bo nie idzie zrozumieć Twojego bełkotu
Zmieniony przez - Tyfran3 w dniu 2009-03-26 00:00:06

Zmieniony przez - Tyfran3 w dniu 2009-03-26 00:00:06
Ojca oszukasz, Matkę oszukasz, Życia nie oszukasz...
...
Napisał(a)
Chłopakowi chodzi pewnie o to,że przy trzymaniu rąk w gardzie,skakaniu na skakance itp. bolą go barki,czuje sie spompowany..tez mam to uczucie co jakiś czas sam nie wiem dlaczego,mimo ,ze trenuje juz jakies 3 latka:) postaraj sie rozluźnić,nie spinaj sie tak:)
...
Napisał(a)
A ile juz trenujesz i jaki to SW??
Ja tak mialem ale to bylo przez pierwsze 2 miesiace...
Teraz tak mam tylko przy ciezkich treningach...
Ja tak mialem ale to bylo przez pierwsze 2 miesiace...

Teraz tak mam tylko przy ciezkich treningach...

...wybieraj wybieraj wybieraj co wolisz-prawą czy lewą rękę mam Ci up******ić...!
...
Napisał(a)
Chłopakowi zapewne chodzi o "pompe" miesni, ktora moze przeszkodzic w czasie trenowania. Ja proponuje lepsza rozgrzewke i troche czasu a napewno przejdzie ;)
A i nie unikac skakanek i innych cwiczen, w ktorych własnie ta pompa wystepuje, a organizm sie szybciej przyzwyczai i z czasem przejdzie.
Pozdrawiam
A i nie unikac skakanek i innych cwiczen, w ktorych własnie ta pompa wystepuje, a organizm sie szybciej przyzwyczai i z czasem przejdzie.
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
trenuje juz 2 lata i jest to kickboxing , a co do bełkotu t owyszło tak bo pisałem na szybko ale widac ze nie jedengo uczuno czytania ze zrozumieniem i sobie poradzili :D tak chodzi mi o to ze pompuja mi siebarki i nei ze przybieram ogolnie na masie ciałą tylko poprostu rosna mi barki nadmiernie i od tego mi wyskakuja rozstepy , smaruje je masciami ale ***a daja
...
Napisał(a)
heh z czasme przejdzie powiadasz , ale to juz 2 lata wiec kiedy zamierzasie przyzwyczaic ten moj organizm ;d
...
Napisał(a)
a jak wyglada Twoj sposob odzywiania ? Stosujesz zbilansowana diete?...
ps. edytuj posty ( karteczka z olowkiem)
ps. edytuj posty ( karteczka z olowkiem)
Newsy MMA, K-1 i nie tylko - www.fight24.pl zapraszam!!!
...
Napisał(a)
ok bede pamietał ;p , a co do diety to niestety nie mam czasu i motywacji jem ogolnie t oco mi wpadnie na talerz , czytaj : to co mama ugotuje , ale chyba to co jem nie ma wpływu na t oze akurat barki mi puchnał ?;p , ciekawe czemu akurat ja mam tak ze mi puchna a nikomu z sekcji nie ...
...
Napisał(a)
to, ze puchna moze byc dlatego, ze zbytnio sie spinasz i za wszelka cene nie chcesz oderwac lokci od tułowia.
To, że rośną Ci barki i robią sie tam rostepy mimo, że nie cwiczysz na silowni moze byc uwarunkowane genetycznie...nic innego nie przychodzi mi na mysl heh
A ile masz wzrostu oraz wagi ?
To, że rośną Ci barki i robią sie tam rostepy mimo, że nie cwiczysz na silowni moze byc uwarunkowane genetycznie...nic innego nie przychodzi mi na mysl heh

A ile masz wzrostu oraz wagi ?

Newsy MMA, K-1 i nie tylko - www.fight24.pl zapraszam!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
wyższy stopień w MT - czy mi to do czegoś potrzebne?
Następny temat