Szacuny
1
Napisanych postów
59
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
308
Popieram w 100%, nie warto psuć sobie zdrowia dla efektu na krótką metę. Znam kilku gości, którzy skończyli naprawdę bardzo kiepsko po metce :/ Ćwiczę, bo lubię, satysfakcją jest widzieć efekty własnej pracy, a nie chemii która to zrobi za ciebie.
I want to thx my buddies... For sticking the Knife in my back!
Szacuny
2
Napisanych postów
451
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
16525
Mi to wygląda na wypowiedz zmyśloną przez jakiegoś redaktora który nigdy nie miał nic wspólnego z kulturystyką i sterydami. po 100 mietka :D no coments
Szacuny
1
Napisanych postów
31
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1063
Kawał czasu minął juz od momentu napisania tego postu , różne odpowiedzi padały na temat mojej rzekomo bo tak przez niektrych została odebrana zmyślonej historii Nie zamierzam kogoś przekonywać żeby uwierzył w jej autentyczność ale Jedno jest pewne nie warto psuć sobie zdrowia dla krótkotrwałych efektów Biorąc sterydy oczekuje się ogromnych przyrostów masy siły no i w zależności od priorytetu treningowego rzeźby Te efekty będą ale jakim kosztem ponad ludzkim przeciążeniem organizmu !!! Świetnie że możemy się pochwalić cudowną sylwetką przez 5-10 lat a potem lipa!!! Chcesz Brać to bierz ale Pomyśl 5 razy To miał na celu ten post !!! Każdy jest kowalem własnego losu i kreuje własną rzeczywistość !! I tak jak na początku pisałem i teraz Twierdze to samo Jeżeli chociaż jedna osoba po przeczytaniu tego posta przemyśli dokładnie swój wybór a tym bardziej jeżeli nie wezmie wogóle to myśę że moja historia pomogła :)
Szacuny
88
Napisanych postów
1946
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
36723
troche jest racji w tym co napisałeś ale wiekszosc to jakies brednie
napisales ze nie warto brac to ze ty wziales nie wiedzac o mecie nic!! to nie znaczy ze nie warto jak wezmiesz z głową to na tym dobrze wyjdziesz i przestance wypisywac durnoty bo nie da sie na to patrzyc to są wasze błędy ktore popelniacie i tlyko siebie wincie a nie doping
chcesz to cwicz na sucho nie to weź doping ale z głową!!
Zmieniony przez - Mariusz190 w dniu 2008-07-20 12:53:18