Szacuny
537
Napisanych postów
15855
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
256574
teraz mogę: francuz - nie masz trzymać tych łokci w jednym miejscu, bo rozwalisz je dość szybko. One mają się lekko przemieszczać. Robisz francuza za głowę (CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM ĆWICZENIA W WYPISCE!) i ruch jest nieco podobny do przenoszenia sztangi, z tym, że mocniej włączają się do pracy tricepsy, w szczególności głowy długie
Szacuny
537
Napisanych postów
15855
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
256574
Prosił Cię ktoś o regresy, przy rampach? NIE. Więc tego nie rób. Najpierw trzeba mieć z czego ściągać. Powtarzam raz jeszcze, że chce mieć filmy ze wszystkich ćwiczeń - warunek konieczny!
Kiepsko stoisz z tymi siadami, jak nie wyrobiłeś 20 ruchów, kondycja słaba. MC miało być na sztywnych, a wyszedł klasyk tyle, że bez odkładania - kompletnie źle. Wycofujesz się biodrem w tył przy wyprostowanych nogach, ponadto nie robisz przeprostów, tylko kończysz ruch poprzez mocne spięcie pośladków w pozycji lekko pochylonej.
Szacuny
537
Napisanych postów
15855
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
256574
Robiłeś uda na 4 max 8 ruchów i dlatego ich nie masz, siłowo też kiepsko, więc już sam wiesz, że dla Ciebie to droga do nikąd. Opisuj mi wrażenia z każdego ćwiczenia, co czułeś, jak czułeś itp
Szacuny
537
Napisanych postów
15855
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
256574
ile tłuszczy masakra.... napisałem Ci wyraźnie, że ma być 80g, takim sposobem w mig się zalejesz. Węgle na poziomie 430(i z czasem w górę), tłuszcze 80
Szacuny
20
Napisanych postów
750
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
19020
Ostatnio częściej spotykałem się ze stwierdzeniem, iż łatwiej zalać się od węgli i lepiej podbijać tłuszczami jak coś. A u Ciebie widzę już kolejny raz, że "obwiniasz" o to tłuszcze? Czemu masz taką teorie? Pytam z ciekawości, bez żadnej docinki tutaj :)
Szacuny
537
Napisanych postów
15855
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
256574
bo to tłuszcze spowalniają metabolizm. Tłuszcze są rewelacyjne to prawda, ale jak się już dobije sporo masy mięśniowej w stosunkowo krótkim czasie to trzeba je znów zaniżyć, w innym wypadku dalsza droga na wysokich tł, będzie po prostu zalewać.