Szacuny
0
Napisanych postów
49
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
1581
Witam. Ostatnio planuję aby zakupić kreatyne lecz nie wiem jaką wybrać.Z tego co czytałem i słyszałem na forum najlepszy na mase będzie monohydrat kreatyny. No i właśnie nachodzi mnie pytanie, który produkt wybrać.
Czy może macie jakieś bardziej sprawdzone kreatyny? Cena nie gra roli. Wcześniej brałem pare dni MET- RX CEE AKG HARDCORE creatine ethyl ester później przerwałem ze względów na dosyć duże tabsy, a mam niestety problem z połykaniem ich dlatego wybrałem j/w kreatyny do rozpuszczenia
Szacuny
0
Napisanych postów
49
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
1581
Odświeżając temat, dostarczono mi dziś przez kuriera tą kreatyne, od jutra zamierzam zacząć cykl i mam pytanie. Jako wiemy, że jest to monohydrat kreatyny, trzeba uzupełnić odpowiednio insuline w organizmie zeby kreatyna działała. Więc pytanie jest takie, czy to jest prawda i co musiałbym wtedy zjeść ? Coś słodkiego czy może węglowodany? Trzecie pytanie jest takie. Jak ją dawkować? Z tego co dziś patrzałem nie było tam żadnej miarki a na etykiecie niestety nie doszukałem się takiej informacji. Czytałem i oglądałem video, że branie kreatyny w dnt jest marnowaniem kreatyny, bo organizm sam wytworzy ja gdy bedzie potrzebowal. Przyjmować ją 30 minut przed treningiem czy odrazu po treningu? Wcześniej brałem MET-rx w tabsach, i brałem 30 min dwie przed i 30 min po rowniez 2x
Szacuny
2153
Napisanych postów
23793
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
394947
nie potrzeba zadnych węgli do krety, nie ma tez jednej slusznej zasady stosowania krety, można brac ja na klika sposobow, jak chcesz zrobić standardowy cykl to daj np. dt 2x 5g dnt 5g przez ok 8-10 tyg i będzie ok