Mam 182cm i w pasie 82cm czy to duzo czy nie a jak nie to ile powinienem miec zeby dobrze wygladac i jakie cwiczenia zeby przybrac masy w pasie.Dzieki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
czlowieku! ja mam 178 i 90 w pasie... to jest dopiero problem!! (naturalnie pracuje nad tym!) nie biez do bani! jak chcesz stracic brzuszek, to trenuj go 2-3 razy w tygodniu po treningu i rob razem z tym cwiczenia aerobowe ( jakis steperek czy rowerek...)
pozdrawiam!
twist!
pozdrawiam!
twist!
-=TWIST AGAIN=-
...
Napisał(a)
Eeee, to wszystko to nic jak mam 170 cm i 94 w pasie.
O czym my tu w ogóle dyskutujemy ...
Fighter
Moderator: Sztuki Walki
Zapraszam do dyskusji.
O czym my tu w ogóle dyskutujemy ...
Fighter
Zapraszam do dyskusji.
...
Napisał(a)
Tak Xena, dzięki za radę, już zaczynam od jutra może.
Tak sobie powtarzam z tygodnia na tydzień, nie o diecie ale o aerobach, uff
Fighter
Zapraszam do dyskusji.
Tak sobie powtarzam z tygodnia na tydzień, nie o diecie ale o aerobach, uff
Fighter
Zapraszam do dyskusji.
...
Napisał(a)
Fighter, wiem, ze nie jestes zawodnikiem, wiec nie bede cie namawiala na takie poswiecenia, jakich ja dokonalam w tym roku, ale niech moj przyklad udowodni, ze tedy droga do sukcesu. Do MP schudlam 18,5 kg w przeciągu 8,5 miesiąca. Jesli masz mozliwość to proponuję robic aeroby rano, na czczo przed sniadaniem, gdyz sa duzo skuteczniejsze od tych popoludniowych
Pozdrowienia
Xena
Pozdrowienia
Xena
Pozdrowienia
Xena
...
Napisał(a)
Tak?, a ja biegam wieczorem,ale tez to juz slyszalem ze biegajoc naczczo rano organizm szybciej spala tluszcz, czy cos takiego
radek
radek
.
...
Napisał(a)
stefan87 - nie wydaje mi sie, zeby 82 cm w pasie, przy wzroscie 182 cm to bylo duzo ( dla porownania ja mam 170 cm i w pasie niestety 86 cm ! ).
A czy dla Ciebie jest 82 cm w pasie duzo czy malo to musisz stwierdzic sam , przypatrz sie czy Ci wyraznie brzuch nie odstaje i czy wyraznie jest widoczny dol klaty .
Mariux
A czy dla Ciebie jest 82 cm w pasie duzo czy malo to musisz stwierdzic sam , przypatrz sie czy Ci wyraznie brzuch nie odstaje i czy wyraznie jest widoczny dol klaty .
Mariux
Mariux
...
Napisał(a)
eeee tam . jak tylko zaczne porzadnie cwiczyc brzuch to masa ostro spada.
Ja robie sobie z 2 miesiace przed wakacjami diete, oraz zwiekszam intensywnosc treningow na silce i to wystarczy. Ale w sumie dobrze bylo by miec rozmiar z przed 2 lat - 76 cm.
Ja robie sobie z 2 miesiace przed wakacjami diete, oraz zwiekszam intensywnosc treningow na silce i to wystarczy. Ale w sumie dobrze bylo by miec rozmiar z przed 2 lat - 76 cm.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Trening mięśni brzucha a rozwój masy
Następny temat