jeżeli łokcie bardzo bolą to najpierw rozgrzej je ruszajac rekoma a potem 3-4 serie rozgrzewki. Ja jak bardzo mi lokcie dokuczaly zaczynalem rozgrzewke machajac samym gryfem.
...
Napisał(a)
dokładnie Elvy albo kolega ma słabą rozgrzewkę albo technika kuleje...
Gdzie jest Bóg, chyba na urlopie, na niego też mieli kartotekę w UOP-ie
...
Napisał(a)
tak, NIE RZUCAĆ SIĘ NA CIĘŻARY! jak zaczynasz to wyrób technikę! lepiej darować sobie kilka tygodni na wyrobienie techniki niż wyrobić sobie złe nawyki które mogą być przyczyną późniejszych kontuzji. "zdr." 

...
Napisał(a)
Ciężary nie są duże, a technika raczej jest dobra
Dziś zrobię rozgrzeweczke pożądną i zobaczymy jak to będzie.

...
Napisał(a)
pamiętaj żeby kontrolować ruch, na tym to wszystko polega żeby czuc miesień a nie rzucać ciezarem byle jak !!!!!!! daj znać
pozdro

Gdzie jest Bóg, chyba na urlopie, na niego też mieli kartotekę w UOP-ie
...
Napisał(a)
Kontrolować ale nie znaczy to modlic się nad/pod sztangą.
Bolace łokcie - stawy źle reagują na to cwiczenie, z czasem przejdzie.
rozgrzewać i uważać.
zdr.
Bolace łokcie - stawy źle reagują na to cwiczenie, z czasem przejdzie.
rozgrzewać i uważać.
zdr.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
...
Napisał(a)
SKORO BOLA LOKCIE A TECHNIKA JEST OK TO:
1: NIGDY NIE ROB TEGO CWICZENIA JAKO PIERWSZE! POCWICZ NA WYCIAGU GORNYM , POZNIEJ ZABIERAJ SIE ZA CZACHOLAMACZE JAKO DOPOMPOWANIE NA 12-15POWT
2: CWICZ TRICEPSY PO KLACIE, BEDA BARDZO DOBRZE ROZGRZANE I NIEWIELE BEDZIESZ POTRZEBOWAL BY JE "DOBIC".
1: NIGDY NIE ROB TEGO CWICZENIA JAKO PIERWSZE! POCWICZ NA WYCIAGU GORNYM , POZNIEJ ZABIERAJ SIE ZA CZACHOLAMACZE JAKO DOPOMPOWANIE NA 12-15POWT
2: CWICZ TRICEPSY PO KLACIE, BEDA BARDZO DOBRZE ROZGRZANE I NIEWIELE BEDZIESZ POTRZEBOWAL BY JE "DOBIC".
DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.
1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
...
Napisał(a)
Więc tak - byłem na treningu, ćwicze siło-masą od Wodyna, klatka pierwsza, triceps drugi więc stawy powinny być dobrze rozgrzane.(czachołamacze + wyc.wąsko)
Przed czachołamaczami zrobiłem 2s rozgrzewki(bolało), potem dwie normalne (jeszcze czułem), a dwie ostatnie serie lajtowo, tylko niekiedy coś zakuło, ale dało się przyjemnie ćwiczyć
Tylko, że najpierw (2 pierwsze) robiłem wąsko łokcie, a potem miałem troche szerzej, nie wiem może to to. Mogę jeszcze zmienić kolejność najpierw wyc.wąsko a potem czachołamacze.
Wodyn a wyciągu nie mam - tylko podstawowy sprzęt.
Przed czachołamaczami zrobiłem 2s rozgrzewki(bolało), potem dwie normalne (jeszcze czułem), a dwie ostatnie serie lajtowo, tylko niekiedy coś zakuło, ale dało się przyjemnie ćwiczyć

Tylko, że najpierw (2 pierwsze) robiłem wąsko łokcie, a potem miałem troche szerzej, nie wiem może to to. Mogę jeszcze zmienić kolejność najpierw wyc.wąsko a potem czachołamacze.
Wodyn a wyciągu nie mam - tylko podstawowy sprzęt.
...
Napisał(a)
JA PO ROZSZERZENIU LOKCI MAM MNIEJ KLOPOTOW.
Zamien czacholamacze na polowiczne waskie wyciskanie lezac.
taktuj je jako zupelnie oddzielne cwiczenie od pelnego wyciskania.
Zmieniony przez - WODYN w dniu 2007-01-25 19:36:11
Zamien czacholamacze na polowiczne waskie wyciskanie lezac.
taktuj je jako zupelnie oddzielne cwiczenie od pelnego wyciskania.
Zmieniony przez - WODYN w dniu 2007-01-25 19:36:11
DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.
1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
...
Napisał(a)
Czyli jak mam ćwiczyć?
Mam teraz trening na triceps - czachołamacze 5x5, wyc.wąsko 5x6.
Mam teraz trening na triceps - czachołamacze 5x5, wyc.wąsko 5x6.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
naszym sekretem jest ciasto - cd. SPAM POST
Następny temat