Szacuny
4
Napisanych postów
428
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
59599
Dzięki za pocieszenie Polaco Nie pierwszy i nie ostatni raz,ale tym razem faktycznie jakoś mocniej boli
Smoke
Dzięki MKS Noteć Czarnków
Jak na razie okręgówka,ale mamy póki co najmłodszy skład w lidze - prawie cała drużyna 93r, - najmłodszy juniora,a i tak mamy górę tabeli,więc w przyszłym sezonie walczymy o międzywojewódzką
Zmieniony przez - zdaniu13 w dniu 2009-04-14 21:56:35
"Póki żyję mogę wszystko ! Wszystko jest możliwe !" ;)
"Jak dobrą lekcję traktuj każdą porażkę" ;)
Szacuny
4
Napisanych postów
428
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
59599
Środa - 15.04 - Nietreningowy
Dieta :
Owsiane + Białko
Kurak + Warzywa + Oliwa
Twaróg + Warzywa + Oliwa
Tuna + Warzywa + Majonez Light Omega3
Ser żółty
Tak wiem,nie wygląda to szczególnie dobrze,ale mam teraz nie do końca wyjaśnioną sytuację jeśli chodzi o $,więc nie wiem jak będzie z michą w najbliższym czasie,nie wiem nawet co będzię z nią w ogóle...
Rozgrzałem się najpierw dobrze i główne serie już bardzo O.K.Lało się ze mnie jak ze świnki ,ale to dobrze
A. Wyciskanie nogami :Suwnica + 80kg x 10,Suwnica + 90kg x 10 x3s
Rozgrzewając się wyczułem ciężar,więc te serie już O.K,na pełnej pi**dzie Jest filmik
A. Zginanie nóg leżąc :10kg x 10 x 4s
Wciskało mi się,że odrywam dupę,chociaż kontrolowałem w lustrze i nie było tego widać,filmik jest i też wygląda O.K,więc mam chore loty
A. Wspięcia na palce stojąc :Suwnica + 40kg x 25 x 4s
Teraz patrzę i miały być 3 serie,a były 4 Ale od przybytku głowa nie boli,łydeczki ładnie piekły
+ Spięcia proste z ciężarem + Unoszenie prostych nóg w zwisie + Allachy (superseria)x3
Przerwy 60s (przy siadach był ogień z tętnem ),trening 30-35 + 10 minut
Filmiki :
Pozdro !
Edit :
Jutro powinien być 2. dzień wypiskowej diety,ale będzie High Carb,bo nie miałbym kompletnie czego jeść...Muszę poczekać aż Padre z delegacji wróci i dowiedzieć się co i jak...
Zmieniony przez - zdaniu13 w dniu 2009-04-16 20:21:25
Szacuny
7
Napisanych postów
895
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
99532
Zastanawiam sie od jakiegos czasu jak jest z ta wasa, bo zdarza mi sie zjesc - wiem, ze kiedys body pisal, ze jest ok, ale widze ze nadal sie tego trzyma?
Autorowi gratuluje przemiany, bardzo ladnie.
Trening :
B. Wyciskanie sztangi leżąc :40kg x 10,48kg x 10,x8,x5 + 44kg x3 B. Wyciskanie sztangielek na ławce skośnej :16kg x10,14kg x 10,12kg x 10 x 2s B. Wyciskanie sztangielek siedząc :12kg x 10 x 2s,x7 x2s B. Francuskie wyciskanie leżąc :22kg x 10 x 2s,x8,x7
Ciężary śmieszne,trening znowu bez światła.Na szczęście w tym tygodniu ten trening wypadnie na zwykłej siłce,więc ciężary będą bardziej wiarygodne
Niedziela - 19.04 - Nietreningowy
Owsiane + Białko
Wołowina + Oliwa + Warzywa - 2 porcje oliwy bo nie było do śniadania
Kurak + Oliwa + Warzywa
J/W
Pójdzie białko + lniany
Albo zepsułem sobie nogi,albo 3. dzień męczę się z zakwasami na nich - ledwo chodzę
Dzisiaj po przebudzeniu zapadła decyzja - robię tydzień przerwy od siłki,bo chwyta mnie przetrenowanie. Zakwasy na nogach czwarty dzień,na klatce drugi,jucha z nosa w nocy - podziękuję,czas odpocząć.Micha będzie trzymana,czekam na odpowiedź Marcina w sprawie Cardio,więc będę pisał co i jak No i bebzon będzie trenowany
Zmieniony przez - zdaniu13 w dniu 2009-04-20 20:45:14