Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Cześć
Biorę ZMA firmy Tested Essentials , problem polega na tym że odkąd biorę ten suplement to budzę się w nocy . Z snem niema problemu wszystko jest ok , fajnie się wstaje . Ale każdej nocy mam pobudkę , teraz na dwa dni zrezygnowałem z suplementacji dla testu czy objawy się pojawią , i pobudki minęły . Co zrobić ? Czy to normalne ?
Szacuny
24
Napisanych postów
3369
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
11510
Poza tym solar już kiedyś pisał o cynku. Za duża jego ilość nie musi działać tylko tak. Tylko nawet gorzej. Choć niby w ogromnych ilościach nieznacznie podwyższał teścia.
Aha, to nie zapomnij dołożyć jakże za***istego, owianego sławą wśród sezonowców metaanabolonu
Szacuny
2
Napisanych postów
299
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
17107
Też mam takie nocne przebudzenia. Nie przyszło mi do głowy, że to może być spowodowane za dużą ilością cynku - teraz to sprawdze, bo chyba brałem za dużo. Czy po Magnezie z B6 sen powinien być twardy? Czy znacie jeszcze jakieś "patenty" na twardy sen?
Szacuny
11
Napisanych postów
2407
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
37030
Remik - lacznie z roslinnym wpada 3,0g na kg masy. rzeczywiscie odkad podnioslem podaz protein tez tak to wyglada. chociaz czesc nocy jest taka, ze pobudki nie wystepuja.