...
Napisał(a)
Witam serdecznie , mam pytanie związane z ZMA, tyle się naczytałem o jego super działaniu na sen , ze człowiek wstaje wypoczęty a sen jest głęboki, a tutaj zonk :/ zjadłem jedną tabletke Extreme men's w ciągu dnia i 3 tabletki zma przed znem około godziny , moze 1,5 h i do godziny 5.00 rano nie mogłem usnąć :/ a później obudziłem sie 0 7.30 i koniec :/ miał ktos może podobny problem ? zupełnie odwrotny problem od zamierzonego , mam ndzieje ze to tak jedno razowo .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ok dzisiaj wezme 30 minut przed snem, normalnie jak kłade sie koło 22.00 to 23.00 juz zasypiam a tu szmłem zma i nie mogłem spać do 5.00 :D aczkowiek o dziwo czuje się dość wypoczęty :P
...
Napisał(a)
Bo Sobie wbiłes jakies Fazy chory - psychika
pozatym drogie jest ZMA zainwestuj w Magnesium Citrate + Zincas Forte (z apteki) lub Chela MZB
najtansze rozwiazania.
pozatym drogie jest ZMA zainwestuj w Magnesium Citrate + Zincas Forte (z apteki) lub Chela MZB
najtansze rozwiazania.
...
Napisał(a)
jabol kiedyś w przepisie na apteczne był filomag, lepsze to co piszesz, czy na jedno wychodzi ?
...
Napisał(a)
Lepsze od Filomagów bo wychodzi o wiele taniej a chelatem tez jest
Zmieniony przez - jabolcokk w dniu 2008-03-26 08:42:24
Zmieniony przez - jabolcokk w dniu 2008-03-26 08:42:24
...
Napisał(a)
jabolcokk bez kitu ten Magnesium Citrate wychodzi swietnie cenowo...15g magnezu za 26zl...lece do sklepu 

Sky is the limit!
http://www.sfd.pl/Indywidualne_Sporty_Ogólnorozwojowe-f101.html zapraszam
...
Napisał(a)
w takim razie mi nie pozostaje nic innego;)
thx za cynk <piwo> :D
thx za cynk <piwo> :D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!