Witam, wczoraj kupiłem sobie ZMA apteczne (ZINACS FORTE+FILOMAG B6)i dzisiaj zaobserwowałem silną wysypke na plecach zażyłem na noc 1tab ZINACS FORTE i 3tab FILOMAGU, i niewiem jaka może być tego przyczyna odsawić te ZMA czy moze za duzo tego magnezu:( aha mam tez CREATINE FC MICRO 200 MESH i planuje dokupić jakąś Turyne ale polećcie mi jakiej firmy najlepsza. Co myslicie o takim połączeniu?? moze dodac cos jeszcze?? trenuje 7mc.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Stary... Nie wiem czy sie zalisz, ze masz wysypke czy chodzi Ci o to co masz dokupic do krety.
Nie wiem dlaczego masz wysypke (moze masz ospe
), ale nie powinno nic sie dziac przy takich niskich dawkach. Wiekszosc uzytkownikow aptecznego ZMA oscyluje w granicach 3tab. Filomagu na noc. Nie mam zielonego pojecia dlaczego tak sie dzieje. Moze po prostu przypadek...
Tauryna to raczej OLIMP MegaCapsy, a z innych transporterow to:
Dekstroza - smiec
Ryboza - zdania podzielone. Jednak kosztowny zabawka.
ALA - w sumie j/w.
Do kreatyny mozesz dorzucic praktycznie wszystko. Aminokwasy, Weglowodany, Bialka, Gainery, Witaminki, Mineralki itp. W niczym to nie przeszkadza. Wiec raczej ciezko cos doradzic.
pzdr.
Zmieniony przez - WWJD w dniu 2007-06-13 23:57:00

Nie wiem dlaczego masz wysypke (moze masz ospe

Tauryna to raczej OLIMP MegaCapsy, a z innych transporterow to:
Dekstroza - smiec
Ryboza - zdania podzielone. Jednak kosztowny zabawka.
ALA - w sumie j/w.
Do kreatyny mozesz dorzucic praktycznie wszystko. Aminokwasy, Weglowodany, Bialka, Gainery, Witaminki, Mineralki itp. W niczym to nie przeszkadza. Wiec raczej ciezko cos doradzic.
pzdr.
Zmieniony przez - WWJD w dniu 2007-06-13 23:57:00
"The important thing is not to stop questioning."
...
Napisał(a)
no w sumie... to chodziło mi o dodatek do krety:) ojjj tam z wysypką da sie żyć:)
...
Napisał(a)
Rozumiem o co Ci chodzi, ale to jest tak samo jakbys sie spytal co masz dorzucic do posmarowanej maslem kromki chleba. Przeciez mozesz polozyc na nia co tylko chcesz. Ser zolty/bialy, szynke, pomidora itp, itd.
Czyli np.:
chleb - kreatyna
maslo - transporter np. tauryna
a co jeszcze dorzucisz do tego zestawu to juz tylko i wylacznie Twoj wybor.
Zalezy jaki charakter maja Twoje treningi oraz jakie sa Twoje zalozenia w stosunku do budowania masy, zwiekszania sily itp.
Nie wiem czy skumales o co mi chodzi (bo ja sam sie czuje troszke zmieszany
), ale mam nadzieje, ze tak.
pzdr.
Czyli np.:
chleb - kreatyna

maslo - transporter np. tauryna

a co jeszcze dorzucisz do tego zestawu to juz tylko i wylacznie Twoj wybor.
Zalezy jaki charakter maja Twoje treningi oraz jakie sa Twoje zalozenia w stosunku do budowania masy, zwiekszania sily itp.
Nie wiem czy skumales o co mi chodzi (bo ja sam sie czuje troszke zmieszany

pzdr.
...
Napisał(a)
No to pociągne temat dalej:)Zdecydowwałem sie na TREC Taurine 900 no i kreatyne tez TRECA Creatine FC Micronized 200 Mesh. I tą tauryne brac tak jak pisze na opakowaniu 2-3 razy dziennie pomiędzy posiłkami po 1 kaps. Czy jakoś łączyć wraz ze sporzywaniem kreatyny. A wiec moj pierszy cykl z odrzywek bedzie składał sie z Kreatyny+Tauryny+Carbo+ZMA Apteczne, Czy połączenie włąsciwe:)??
...
Napisał(a)
Bardzo wlasciwe!
pzdr.

pzdr.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!