...czy mogę dołączyć do AAKG w przerwie między cyklami na kreatynie? i czy rzeczywiście warto, bo opinie ma bardzo dobre?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
mam jeszcze jedno pytanie: dołączyłem do cyklu Garga i czy moge go rozpuszczać razem z WF w jednej porcji?
...
Napisał(a)
Możesz :) ale ja jestem na NIE do tego produktu
podnisl mi cisnienie, temperature, pociłem sie po nim jak koń na westernie - w sumie byłem bardziej rozdrażniony i rozkojazony niz pobudzony do treningu :) wiec dla mnie szkoda kaski dodaj do AAKG przed treningiem taurynę i np Lifee Energgy Treca i tez bedzie ok 

" bez diety nie ma atlety "
...
Napisał(a)
Może być Body octane jeśli masz kase
White flood też jest ok (tylko kosztuje dość sporo). Możesz kupić hardcore aakg trec'a i jeśli potrzebujesz pobudzenia łączysz z kofeiną
Na pewno wyjdzie troche taniej.

No one likes us.. we don't care
...
Napisał(a)
no właśnie AAKG Treca już mam i chciałem połączyć z czymś bez krety. mam już BCAA i Glutamine + białko + ewentualnie Gain Fast. chcę jednak dorzucić coś co wspomoże trochę pompę w AAKG i jednocześnie będzie miało inne przydatne dla rozwoju mięśni składniki. dodam że dieta i dobry trening oczywiście są 

...
Napisał(a)
AAKG + dodatki traktuj sobie tylko przed treningiem jako dopalacz, innego sesnu raczej nie ma za bardzo. A reszta to tylko przypilnuj na fest dietę :)
" bez diety nie ma atlety "
...
Napisał(a)
wiem że AAKG głównie przed treningiem, ale pytanie co do niego można dodać?
...
Napisał(a)
Mógłbyś kupić jeszcze czystą formę AAKG (olimp) lub Jabłczanu cytruliny (AerO2 Biogenix) - zależy od kasy i widzi misie, ale ja pozostałbym przy tym co masz i ewentualnie zwiększał dawki, przy czym zaoszczędzisz troche kasy 

No one likes us.. we don't care
...
Napisał(a)
dzieki. to na koniec gdybym miał to widzi-mi-si to co byście polecali: Aero2, White Flood czy Syntrax Nitrous?
...
Napisał(a)
z tego co podales to White Flood 

Śmiało - cała kasa leci na pomoc dla schroniska dla zwierząt.
https://booking.com/s/67_6/f03173bf
...
Napisał(a)
jeeezuuuu ile tego jest. wlaśnie przyszedł do mnie znajomy (10 lat stażu i to bez o******lania) i polecał mi bardzo V12 Sana? testował ktoś?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!