Szacuny
0
Napisanych postów
115
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
453
Mam pytanie. Mam nowa rozpiske i na akzdy dzien mam inna partie miesni.Po kazdej siłwoni wysptpują u mnie zakwasy to dobrze czy zle?
i jezeli mam zakwasy np na nogach moge robic na drugi dzien silownie na klate czy wplynie to jakos na regenreacje organizmu?
Moje życzenia sa piekne jak marzenia lecz moje marzenia sa nie do spełnienia
Szacuny
0
Napisanych postów
115
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
453
ale pytam sie czy to dobrze. robilem szybciej silownie i zawsze po dlugiej przerwie tak miałem a teraz po kazdej silowni mam to znaczy ze ogranizm dobrze pracował itp??
Szacuny
5
Napisanych postów
395
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
9608
Po pierwsze nie zakwasy a mikrouszkodzenia.
Po drugie jesli masz zakwasy po kazdym treningu to sproboj zwiekszyc czestosc trenowania danej partii np 2 razy w tygodniu. Mozliwe ze robisz za długie przerwy i dana partia za długo jest nietrenowana i z tego powodu wynikaja Twoje mikrouszkodzenia.
Trzecim wyjściem jest po prostu cierpliwie poczekać aż mieśnie się przyzwyczają do tego rodzaju treningu i Twój problem się sam rozwiąze
Szacuny
11
Napisanych postów
4804
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
35371
Cwicz tak samo po jakims czasie miną :)
Zakawasy sa po duzym zastoju lub oznaczaja dobrze przeprowadzony technicznie trening :)
Ja cwiczylem od poczatku nogi a zaczalem robic takie cwiczenie "Żuraw" i mam juz zakwasy po nim.
Niespełnione rządu obietnice = temat zastępczy kibice
Szacuny
3
Napisanych postów
166
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3852
Człowieku powinieneś być szczęśliwy że udało się tobie taki trening ułożyć że po każdym masz zakwasy! To bardzo dobrze świadczy o'tym że mięśnie dostały ostry wycisk! I stą klatką na drugi dzień po nogach wal śmiało bez obawy.
Szacuny
8
Napisanych postów
532
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4869
ConanKutno
"Po pierwsze nie zakwasy a mikrouszkodzenia.
Po drugie jesli masz zakwasy..." Jak już być konsekwentnym to: Po druge jeśli masz mikrouszkodzenia... No ale z nawyku chyba nigdy nie wyjdziemy ja też zawsze mówie "zakwasy".
Do autora: nie masz się czym przejmować to normalne i jeszcze przytocze takie powiedzonko "zakwasy oznaczają przyrost masy"
Szacuny
0
Napisanych postów
115
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
453
no narescie konkretnie :D dziekuje ;) no ja wiem ze mikrouszkodzenia co to i wogole ale jedni twierdza ze gdy sa zakwasy sie cwiczy inni ze nie.
jackson2: dzieki :)