Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
57
jedna sesja:
klatka: wyciskanie sztangi leżąc 3 serie 12, 8, 4
klatka: wyciskanie sztangi na ławce skośnej głową w górę 3 serie...
brzuch: unoszenie nóg w podporze 3x12 z obciązeniem
klatka: wyciskanie sztangielek na ławce skośnej głową w górę 3 serie 12...
brzuch: unoszenie nóg w zwisie na drążku 3 serie bez obciążeń
klatka: rozpiętki w siadzie na maszynie 3 serie 12,....
biceps: uginanie ramion ze sztangą stojąc podchwytem 3 serie 12...
w każdej serii zwiększone obciążenie!
Ćwicze 2x w tygodniu w ten sposób...
co o tym myślicie? co zmienić? czekam Waszych opinii!
Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
myślałem, że już ci wszystko wyjaśniono, dużo masz w tych krótkich wypowiedziach info.
ja np. napisałem ci żebyś nie przeplatał ćwiczeń na różne grupy, odniosłem się jak masz trenować brzuch.
napisano ci że najpierw duże a potem małe grupy, analogicznie z ćwiczeniami.
jeśli to mało to musisz jeszcze przetrząsnąć całe forum w poszukiwaniu czegoś jeszcze- jest tego setki...
użyj wyszukiwarki- będzie ci łatwiej!
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
57
nie ma tutaj niz do rzeczy plaża i inne takie! to jest po prostu plan na klatke! co w nim jest do dupy? liczę na opinie konstruktywną krytykę a nie odpowiedzi w stylu zero jeden ;]! wiec jak mozecie cos rzec?
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
57
głównie po to by odpocząć chwile i odciężyć mięśnie... nie jestem ani zaawansowany ani średni nawet... ćwiczyłem dotąd w chaosie i jeden z kumpli z dłuuugim stażem podpowiedział mi co mogę na treningu jednym a czego nie mogę robić... "brzuch zawsze można" "biceps z klatka" i pokazał mi taki zestaw ćwiczeń... początkowo tak jak wspomniałem ćwiczyłem w chaosie różne ćwiczenia itp teraz chciałem wprowadzić systematykę jakiś logiczny podział... oczywiście plecy też ćwiczę... liczę po prostu na opinię w stylu " co nie tak " i co można zmienić... siłownia jest tutaj elementem dla poprawy zdrowia + kondycja...
Szacuny
9
Napisanych postów
1203
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6269
Czemu biceps tylko jedno ćwiczenie?
Po co chcesz odciążać miesnie podczas ich ćwiczenia? Trening siłowy ma na celu zwiększenie masy oraz siły przede wszystkim, a żeby to nastąpiło trzeba dawac z siebie wszystko a nie odpoczywac...
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
57
na biceps jest jeszcze jedno ćwiczenie zapomniałem dopisać ;) sztangielki w oparciu o kolano!! powiedz mi czy można coś z tego złożyć... bo widze że się znasz...
Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
...no może się troszkę poprawiłeś/nie wiem jak było wcześniej/ ale nadal ćwiczysz w chaosie- kończysz jedną grupę a zaczynasz nową, brzuch trenujesz albo na początku treningu albo na końcu- zresztą jw. poradzę ci czytanie postów podwieszonych i nie tylko/w tym powinieneś teraz wykazać wielką aktywność/.
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid