odpoczynek 90-120 sek miedzy seriami i cwiczeniami... lepiej robic cwiczenia pod rzad na jedna grupe miesni??
...
Napisał(a)
no musisz troche poczytac o metodyce treningu, dowiesz ze waznych rzeczy i bedziesz mógł ułożyć odpowiedzni plan, wtedy go wklej i sie pochwal:)
...
Napisał(a)
zalezy od celu treningowego i od ogólnego charakteru treningu, ale z natury powinno ćwiczyc sie całą daną partie mięśni po czym przechodzić do następnej, przy czy obowiązują zasady że najpierw ćwiczymy większe grupy mięsniowe a później mniejsze, najpierw ćwiczenia złożone a póxniej izolowane, wszystko jest jednak tutaj względne, więc poczytaj troche
...
Napisał(a)
ale czy taki układ ćwiczeń przejdzie? to jest podstawowe pytanie! bo jest tak, że każdy układa pod siebie zestaw ćwiczeń, nie ma uniwersalnych planów prawda? i bądź co bądź trudno bedzie amatorowi cokolwiek stworzyć bez pomocy wprawionych ludzi ;)
...
Napisał(a)
myślałem, że już ci wszystko wyjaśniono, dużo masz w tych krótkich wypowiedziach info.
ja np. napisałem ci żebyś nie przeplatał ćwiczeń na różne grupy, odniosłem się jak masz trenować brzuch.
napisano ci że najpierw duże a potem małe grupy, analogicznie z ćwiczeniami.
jeśli to mało to musisz jeszcze przetrząsnąć całe forum w poszukiwaniu czegoś jeszcze- jest tego setki...
użyj wyszukiwarki- będzie ci łatwiej!
ja np. napisałem ci żebyś nie przeplatał ćwiczeń na różne grupy, odniosłem się jak masz trenować brzuch.
napisano ci że najpierw duże a potem małe grupy, analogicznie z ćwiczeniami.
jeśli to mało to musisz jeszcze przetrząsnąć całe forum w poszukiwaniu czegoś jeszcze- jest tego setki...
użyj wyszukiwarki- będzie ci łatwiej!
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
https://www.facebook.com/FilmyKtoreZmieniajaZycie/photos/a.1433936366899118.1073741828.1433433930282695/1434660943493327/?type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=845830128789824&set=a.163427777030066.27088.100000885337703&type=1&theater
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!