Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TEST STANOFUSION by MARIAN 17

temat działu:

Hi Tec Nutrition & Peak Performance

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 45693

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10154 Napisanych postów 30041 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 610309
dziś kolejny dzień w którym było 60min rowerka na czczo

micha:
-12g BCAA, 2 kapsy spalaczu
60MIN ROWERKA
-35g białka
1.4jajka+pomidor
2.4jajka=omlet+pomidor(na zdj nie całe)

-spalacz
3.kurczak z piekarnika+ogórek(foto)

4.ok.200g piersi z kurczaka+ogórek
5.4jajka+rzodkiewki,ogórek
6.wejdzie twaróG/jajka+oliwa

jutro rano na czczo 30min rowerka, ok. godziny 15 trening i potem zaczne ładowanie

juz nie moge sie doczekac treningu żeby przetestowac stanofusion

dobrze ze juz jutro ładowanie, troche psycha odpocznie
bo kurde w koło pełno smacznych rzeczy i wszytsko kusi, ale trzeba byc twardym

p.s kurde nie wiem jak jutro będę robił siady bo wczoraj mi tak plecy spaliło ze masakra, jak dotykam albo leże do bolą a co dopiero jak dam sztange na barki...

Zmieniony przez - MARIAN 17 w dniu 2011-06-05 22:15:24
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 5699 Wiek 55 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 37378
Witam Marian tym razem w tym dziale

Powodzenia będę śledził .

Żadnych najmniejszych nawet litości choć mięśnie mdleją i trzeszczą kości....
ZOBACZ MOJE FOTY ,KRYTYKA DOPINGUJE :http://www.sfd.pl/Przyszła_pora_na_foty_Demola-t526073-s1.html
ODWIEDŹ DZIENNIK :
http://www.sfd.pl/Świat_jest_mały,_ale_należy_do_wielkich!_15*10*5_by_WODYN-t592390.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 2187 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 9227
Powodzenia życzę.

Get fit...
Be fit...
Stay fit!

www.zostanfit.pl
www.my-gym.pl 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 56 Napisanych postów 12532 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 33175
marian jedz bez skory ... wyglada kapitalnie to jedzenie ... jak kurczak z rozna w budzie uwielbiam takiego spieczonego...
ale na twoja redukcje to nie koniecznie... kolejny tydzien czekam na jakas wsytepna wypowiedz po stacku jak ci sie trenuje itd .... napewno w nowym tyg zrobisz kilka ciezkich treningow
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10154 Napisanych postów 30041 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 610309
demolub dzieki i zapraszam

Karol dzieki

Tomku oczywiście ze było bez skóry, zapomniałem napisac, ale jak robiłem zdj to jeszcze jej nie sciagłem. Tak myslałem że pewno wieksza czesc pomysli ze zjadłem ze skóra, a ja nawet za bardzo jje nie lubie chyba ze jest tak mega przypieczona

dzis bedzie pierwsza porcja stanofusion, własnie zaraz bede ją rozpuszczał
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
nie wiem czy bym sie nie oparl takiej skorce

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 5699 Wiek 55 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 37378
dzis bedzie pierwsza porcja stanofusion

W takim razie czekam na relacje z Pąpy

Żadnych najmniejszych nawet litości choć mięśnie mdleją i trzeszczą kości....
ZOBACZ MOJE FOTY ,KRYTYKA DOPINGUJE :http://www.sfd.pl/Przyszła_pora_na_foty_Demola-t526073-s1.html
ODWIEDŹ DZIENNIK :
http://www.sfd.pl/Świat_jest_mały,_ale_należy_do_wielkich!_15*10*5_by_WODYN-t592390.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
dziś od rana b. dobre sampoczucie, w ogóle jakbym nie był na CKD ale pewno przez to ze myslałem tylko o ładowaniu, a w sumie i bym jeszcze bez niego wytrzymał ale starch o miecho troche...

na czczo poszło 30min rowerka

a po południu trening

Poniedziałek

Nogi

1 Przysiady 2x8 75kg 85kg
2 MC na prostych nogach 2x10 70kg 90kg
3 Wykroki 2x10 40kg 50kg

Łydki 4 Wspięcia siedząc 3x10 80kg

Klatka 5 Wyciskanie hantli na ławeczce poziomej 3x10 16kg 21kg 22kg

Plecy 6 Wiosłowanie sztanga 3x8 50kg 65kg 75kg

Klatka 7 Rozpiętki w skosie 2x10 11kg 11kg

Plecy 8 Podciąganie na drążku 2x10 ciężar ciała

Barki 9 Wyciskanie żołnierskie 2x8 36kg 40kg

Barki 10 Unoszenia hantli na boki 3x10 11kg 11kg 7kg

Biceps 11 Uginania ramion ze sztanga stojąc 3x8 30kg 35kg 35kg

Triceps 12 Wyciskanie w wąskim uchwycie 3x10 50kg 60kg 60kg

Brzuch
13 Spięcia
3x15
14 unoszenie nóg 3x15

trening mega dobry, cały czas koncentracja na treningu, siła nawet była, zalany potem jak świnka
w wielu cwiczeniach czułem moc na więcej ale jak ostatnio wspominałem starsznie mi spaliło plecy i juz przy siadach był mocny ból jak miałem sztange na barach mimo ze kombinowałem i dawałem na barki jakos szmate, bolało jka cholera musiałem polewac zimna wodą
i właśnie w siadach zapas, klata tez leciutko poszła ale czułem plecy jak mi obcierały o ławeczkę
w wykrokach tez spory ból;/

może znacie jakis dobry sposób zeby czyms te opalenizne smarowac?

Dieta:
-12g BCAA, spalacz
30MIN ROWERKA
-35g białka
1.4jajka+pomidor(w trasie, jest i foto ale juz jdnego jajka brakuje)

2.4jajka+ogórek
3.220g piersi z kurczaka+oliwa+ogórek
TRENING
a tu juz ładowanie, jutro napisze co poszło dokładnie, narazie tylko: 300g truskawek,80g kiwi, 35g glukozy 40g białka=szejk potreningowy
,100g ryżu białego, dwa wafle ryzowe, troche dżemu, 200g piersi,
zaraz pójdzie druga porcja ryzu

Suplementacja:
Na czczo przed aero BCAA
przed treningiem BCAA, podczas treningu BCAA
białko po aero i po treningu

I teraz najważnieszje porcja STANOFUSION 30min przed treningiem:

Zaskoczyło mnie samo otwarcie puchy bo bardzo ładny orzeźwiający zapach o smaku pomarańczy
Podobnie było w smaku bardzo dobry, orzeźwiający smak jak dla mnie
Rozpuszczalnośc dobra zostało tylko troche grudek ale wydaje mi sie ze to było BCAA

Jakieś nie wiadomo jakieś pompy nie miałem ale w sumie tego tez się nie spodziewałem bo trening bez węgli, zobaczymy jak będzie jak wejde na mase i bedą węgle powinno byc bardzo ciekawie
Na pewno skupienie na treningu na plus, trening mi sie nie ciagnał jak to było np. we czwartek albo w piatek
Moc też była, przez chwile czułęm mrowienie na palach, ale dosłowanie przez 10 sekund, pierwszy raz takie cos miałem
jednym słowem cwiczyło sie b.dobrze więc to raczej zasługa STANOFUSION
też sie pociłem jak nie wiem, ale może dlatego ze na polu doszno a rano tez brałem spalacz

To by było tyle opisu dzisiejszego działania, zobaczymy jak bedzie na kolejnych treningach

i jeszcze jakieś foto robione przed treningiem, po treningu tez zrobiłem ale wyszły gorzej chyba przez to ze słonce zaszło i inne swiatło było a przeciez całkiem inaczej to wygladało(lepiej) po treningu a na zdj wyszło chyba nawet gorzej niż był tydzien temu

czyli foto bez pompy

a to jedno na treningu zrobione:

TomQ jakbym był na masie też bym sie pewno nie oparł

demolub pompa bedzie na masie

Zmieniony przez - MARIAN 17 w dniu 2011-06-06 20:02:03
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 9862 Napisanych postów 16182 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 272461
Marian pierwsze ładowanie powinieneś zrobić dopiero po 2 tygodniach, szczególnie że planujesz tylko 3 tygodnie być na CKD. Ale to chyba już za późno .

Obserwuję i będę starał się pomagać.

debadu, program CKD przewiduje tylko 3 dni treningowe w tygodniu.

T.Pabiniak przy dietach ketogenicznych właśnie same ketony pełnią rolę źródła energii i działają antykatabolicznie. Sam na sobie przekonałem się, że straty mięśnia przy dietach ketogenicznych nie są wcale większe niż przy LC.

Zmieniony przez - BzykuDG w dniu 2011-06-06 20:45:12

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
bzyku teraz właśnie sobie z tego zdałem sprawe że z tym ładowaniem mogłem poczekac, ale sam do konca nie wiedziałem jak zrobic zbey było lepiej

też własnie był strach o to miecho, bo jedni tak mówia inni tak juz w sumie sie zastanawiałem czy nie zrezygnowac z ckd i jechac na normalnej diecie ale powiedziałem sobie że te max 3 tygodnie spróbuje tej ckd i zobacze co bedzie to bedzie,
najwyżej jakaś nauczka na przyszłosc
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Thomas Scheu + Alexey Lesukov Trainingsvideo

Następny temat

TEST STANOFUSION by ProSatan

Spalanie
Polecane artykuły