Sebik - zapraszam, na pewno będzie fajna impreza:) O miejscu nie myślę, po prostu chcę się dobrze przygotować i dobrze wypaść oraz sprawdzić, czy nadaję się do dalszych startów w przyszłości:)
Poniżej zestaw przed dzisiejszym aero. Przyznam, że L-Karnityny Vitala daję chyba potrójną miarkę i wcale nie chodzi mi o poprawę działania, ale... o super smak, hehe:) Po lewej stronie nieodłączny element każdego mojego dnia, który już dawno mnie od siebie uzależnił:P

Dzisiaj aero poszło bardzo sprawnie i przedłużyłem soboe 50 - minutową sesję o 8 minut, ponieważ tak się wkręciłem, że zapomniałem spojrzeć na czasomierz:P Poza tym czułem bardzo dużo energii. Zapewne także za sprawą supli, ale też dlatego, że obczaiłem wczoraj fajny kawałek, który niezwykle przypadł mi do gustu i daje niezłego powera, chociaż generalnie za polską muzą i rockiem w rodzimym wykonaniu nie przepadam. Jak ktoś chce, może sobie sprawdzić, może też się spodoba:
A oto fotka leciwego, ale też najlepszego sprzętu aero w mojej opinii, na którym wylewam siódme poty:P Niestety taki dobry i idealnie wyprofilowany orbitrek (ten na pierwszym planie) jest u nas tylko jeden (reszta to crapy) i nawet mimo tego że skrzypi:P, to właśnie do niego są zawsze największe kolejki:P

Eltoro, tak stosowałem ten suplement dosyć dawno temu w połączeniu z mono również Vitala. Wtedy byłem na masie i sporej nadwyżce kalorycznej i byłem bardzo zadowolony z efektów. Przede wszystkim zanotowałem spory wzrost wytrzmałości na treningach i lekki skok siły. Łapałem też jednak odrobinę wody, ale to już przez dużą podaż węgli i mono. Teraz właśnie też stosuję CEE Creatin Ethyl Ester Mega Capsules tyle że w połączeniu z Cre-NO Muscle Max Mega Capsules, bo chcę łapać jak najmniej wody, a dla mnie różnica między mono a CEE/jabłkiem w kwestii retencji była zawsze zauważalna! Póki co jestem zadowolony i myślę, że im bardziej supelki się rozkręcą tym bardziej wzrośnie komfort treningu:) No i duże opakowanie wychodzi bardzo ekonomicznie orz wygodnie (mała liczba kapsułek do łykania).
A tutaj Bvit Caps do ostatniego posiłku wraz z jedną tabletką Asparginu.

No i sam ostatni posiłek, bardzo spartański niestety, bo zapomniałem dokupić warzywa i muszę się tym razem obejść bez nich. jutro, a w sumie to już dzisiaj, uzupełnię zapasy brokułów, kalafiora oraz fasolki szparagowej:) Posiłek to 180g piersi z kurczaka, 10g oliwy z oliwek, odrobina majonezu i trochę przypraw dla smaku. Na fotce też widać moją ulubioną mieszankę ostrych pieprzów, która jest moim zdaniem wyśmienita! Polecam spróbować, jeśli ktoś lubi ostre potrawy o wyraźnym smaku:) Mieszanka zawiera odrobinę soli, ale jest jej tam naprawdę mało i nie ma czym się przejmować:)

Jeszcze tylko 3 kapsułki Witamina C + cynk przed snem i do wyrka:) Pozdrawiam i dobranoc!:)
Zmieniony przez - _Lukasz_K_ w dniu 2010-09-20 02:30:33
SIŁA, SPRAWNOŚĆ, PIĘKNO - JEDNYM SŁOWEM - VITALMAX!!!
Serdecznie zapraszamy do sklepu ATLETA!!! www.atleta.pl
Odżywki oraz suplementy VITALMAXA i innych firm w najlepszych cenach!!!
Zapraszam do śledzenia mojego TESTU: Droga do PP 2010 z VITALMAXEM!!!
http://www.sfd.pl/TEST:_DROGA_DO_PP_2010_z_VITALMAXEM!!!-t646535.html

Powodzenia!!
http://www.sfd.pl/Czas_się_pokazać!Gumis_=_Carire,_nowe_foty_str._22-t400028-s23.html Forma 2009!
http://www.sfd.pl/temat281429/ Badell wejdz...
http://www.sfd.pl/Kulturysci_poza_sezonem...-t282435.html Kulturyści Poza Sezonem!
Wczoraj i dzisiaj bardzo ciężki dzień, głównie za sprawą różnych kwestii osobistych oraz zawodowych. Przeciąganie diety daje się we znaki i muszę szukać różnych nowych sposobów, aby motywować się do ciężkich treningów o dużej intensywności. Najgorzej jest z zabraniem się do serii, natomiast w trakcie jest już ok, głównie dzięki temu, że siła nieco wzrosła, zaś pompa jest zdecydowanie większa, zapewne dzięki Cre - No MAX oraz AKKG w solidnych dawkach z Amino BCAA 1000 Mega Capsules. Myślę, że gdybym był teraz na masówce z węglami, byłoby jeszcze o 200% lepiej:) No, ale na to muszę jeszcze poczekać:)

Wczoraj pierwszy dzień tygodnia treningowego, więc pod sztangę poszła klatka oraz delikatnie triceps z przedramieniem. Brzucha nie zdążyłem zrobić, więc pokombinowałem już po powrocie do domu:)
Cały dzień byłem zaganiany, więc wyszło tak, że posiłek potreningowy zjadełm zaledwie 30-40 minut przed treningiem, a zaraz po nim wziąłem suple, w związku z czym suple rozkręciły się nieco później, zaś zalegający w żołądku posiłek skutecznie zamulał i utrudniał wykonywanie pierwszych serii. Na szczęście pod koniec drugiego ćwiczenia, kiedy też pompa była znaczna, rozkręciłem się i złapałem rytm.
KLATKA
I Wyciskanie na ławeczce płaskiej
- rozgrzewka, sam gryf, około 50 powt.
1. 60kgx18
2. 80kgx14
3. 100x10
4. 110x8->100x8->60x12
5. 100x10->60x12
II Wyciskanie skośne na suwnicy (bardzo szeroki rozstaw rąk, duża intensywność)
1. 60x20
2. 70x16
3. 80x12
4. 90x10
5. 90x7->60x10
III Wyiskanie na maszynie siedząc łączone z rozpiętkami na ławeczce skośnej dodatniej
1. 80x16+15x16
2. 80x16+15x16
3. 80x16+15x16
IV Butterfly
1. 16 powt.
2. 20 powt.
TRICEPS
I Francuz do czoła leżąc
1. 25kgx14
2. 30x12
3. 35x8
4. 35x6->25x10
II Wyprosty ramienia w opadzie tułowia łączone z ściąganiem linki wyciągu dolnego za głową klęcząc
1. 12kgx12+30x12
2. 10x14+30x12
3. 8x14+30x12
III. Pompki na poręczach z obciążeniem, dwie drop serie
1. 20kg x 10->15x6->bez ciężarux10
2. J.W.
PRZEDRAMIĘ
1. 4 serie łączone unoszenia sztangi nachwytem (12 powt.) + uginanie nadgarstków ze sztangą w oparciu o kolana (16 powt)
BRZUCH
Spięcia oraz wznosy nóg i skosy w domu:P Ponieważ już mi siłkę zamknęli:P
Ogólnie trening udany, szczególnie kiedy zacząłem się rozkręcać pod koniec drugiego ćwiczenia na klatkę. Dzisiaj czekają mnie nogi, więc megahardcore, toteż muszę tym razem zachować znacznie większą przerwę między posiłkiem -> suplami -> treningiem. Czasu dzisiaj mało, ale mam nadzieję, że mi się uda.
Wieczorem wrzucę jakieś fotki z moich treningowych przygód zapewne:)
Pozdrawiam:)
Zmieniony przez - _Lukasz_K_ w dniu 2010-09-21 15:45:54
ciekawe jak sprawa bedzie wygladac dzien po ladowniu
zyly pewnie bliskie explozji beda
"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
Koksik, odpowiedziałem wczoraj:P
No więc wczoraj trening nóg i delikatnie biceps. Tym razem udało mi się zjeść posiłek przedtreningowy znacznie wcześniej, a co za tym idzie także zażyć suplementy w większych odstępach czasu od psoiłku i samego treningu. Efekt była na szczęście taki, na jaki liczyłem, znacznie lepiej odczuwalne działanie supli i przede wszystkim o wiele mniejsze zamulenie. W sumie już w 2 - 3 serii siadów byłem rozkręcony na maksa i mogłem odpowiednio wykonywać wszystkie ćwiczenia.
NOGI
I Przysiady ze sztangą na karku
1. 60x 20
2. 80x 16
3. 100x 12
4. 110x 10
5. 120x 8
6. 120x 6->100x 8->80x 10-> 60x 10
II Wykroki ze sztangą łączone z MC na prostych nogach (hantle)
4 serie łączone po 14 - 16 ruchów każdego ćwiczenia, bez przerwy
III Uginania nóg na maszynie siedząc łączone z łydkami
Uginania - 5 serii, łydki 8 serii, więc tylko 5 serii było łączonych, a ostatnie 3 to już same łydki
BICEPS (lekko)
I Uginanie ramion ze sztangą łamaną na modlitewniku
1. 25x 16
2. 30x 12
3. 35x 10
4. 35x 8->25x 6
II Uginanie przedramion z hantlami chwytem młotkowym
1. 13x 12
2. 15x 10
3. 15x 10->8x 10
Suplementacja:
Przed treningiem
CRE-No Max - 5 kapusłek
AKKG 3000 - 5g
BCAA 1000 Mega Capsules - 10g
L-karnitin liquid 30000 - 15ml
Po treningu
CEE Creatin Ethyl Ester Mega Capsules - 3 kapsułki
Amino 6000 Essencial - 15g
Po 20 minutach od powyższych porcja CFM Whey Protein Isolate 90%
Do przyszłej środy bez carbo nawet po treningu.
Trening bardzo udany. Już dawno tak nie skatowałem nóg, czgo dowodem było to, że prawie nie miałem siły dojść do domu i zanim przygotowałem sobie posiłek musiałem się na kilka chwil położyć. Dokładne wykonywanie ćwiczeń na nogi przy bardzo świadomej kontrakcji i ekstrakcji mięśnia oraz dużej intensywność naprawdę daje popalić!:)
Natomiast dzisiaj spokojnie i nieco "regenerująco", czyli innymi słowy dzień wolny od treningu, tylko aeroby. Z rana wybrałem się na zakupy, aby uzupełnić kilka produktów, które akurat mi się kończyły.
A tutaj w bluzie Vitalmaxa po powrocie z zakupów:P Szkoda, że nie widać tyłu, bo ma fajną vitalową aplikację:)

No i same zakupy, na szczęście nie musiałem dużo dźwigać:P 1,5kg rybki, 1,5kg karkówki, 40 jaj, przyprawy, warzywa mrożone, woda i takie tam:)

Pozdrawiam:)