WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Ronnie Coleman - legenda

temat działu:

Aktualności - Kulturystyka i Fitness

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1032121

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 3591 Wiek 113 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 54809
Na tych fotach wyglądał świetnie, nawet obok Colemana.

ಠ_ಠ

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 401 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 3509
Ja tez gdzieś czytałem albo słyszałem, że to wogóle był pomysł Filleborna by Radziu wystartował. Gdy nasz reprezentacja przyjechała do Moskwy na mś amatorów to akurat wtedy rozgrywane było GP. A że ruscy to gospodarze to pozwolono ich amatorowi jakiemuś wystartować z zawodowcami (nie był to napewno Fiedorov. Wtedy Paweł stwierdził, że skoro ruscy mogą to my też i tak Radziu pozował ramię w ramię z Romanem. I był ponoć nie 4 tylko nawet 3 po pierwszej rundzie. Ale że akurat rozpoczynało się ważenie u amatorów to musiął sie zwijać......taką wersję znam....chyba z Kifa starego albo coś takiego.
...
Napisał(a)
Possible Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3454 Napisanych postów 21039 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 744780
wladek0o
p******y gadacie chyba nawet na jego stronie czytalem ze nie mogl dokonczyc wystepu z pro bo akurat kazali mu wracac na weryfikacje do MŚ czy tam ME nie pamietam ... i bardzo zalowal bo wlasnie 4 byl:) cos nie ciekawie to wyszlo ze nie dali mu dokonczyc ale o co kaman to on juz pewnie wie. Co do jego startow zadnego info nie ma kiedy ale ma mozliwosc amatorach albo pro startowac.

A to ciekawe, jemu kazali wracac a inny amator dokonczyl bez problemu GP i bral udzial pozniej w MS...
Jezeli Slodkiewicz tak mowi, to wtedy info bylo inne, takie ze mial problemy ze zdrowiem.

Zmieniony przez - Possible w dniu 2013-06-21 18:18:58
...
Napisał(a)
Possible Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3454 Napisanych postów 21039 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 744780
Nie pisalem ze byl czwarty tylko ze byl trzeci po pierwszej rundzie.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 401 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 3509
no i oki wyjaśniło się-czyli jak zwykle wszystkiemu winni ruscy:)
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52096 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
,

...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 1377 Wiek 2 lata Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 52713
.

Zmieniony przez - alexwow w dniu 2013-06-28 11:53:11

RESPECT FOR THOSE WHO HAVE THE COURAGE TO FOLLOW THEIR DREAMS
PITTY FOR THOSE WHO STAND BEHIND A COMPUTER WATCHING OTHERS LIVING THEIR CHILD DREAMS

...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7530 Napisanych postów 17595 Wiek 41 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 405788
te jego bicepsy serduszka jedne z najlepszych o ile nie najlepsze jakie bylo mi ogladac

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52096 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Shawn Ray, Flex Wheeler, Kevin Levrone & ronnie coleman at the 2000 Mr. Olympia!
...
Napisał(a)
Ekspert
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Moe Elmoussawi - aktualne zdjecia

Następny temat

Składy reprezentacji na ME

electro
Polecane artykuły