Odwiedź mój sklep w Warszawie. Pasaż Stokłosy 11 - Metro Ursynów
...
Napisał(a)
Co z jego przyjazdem do Polski? O ile dobrze pamiętam na debiutach p.Andrzej Michalak zapowiadał wszem i wobec, ze Ronnie oczywiście przyjedzie ale na zaproszenie prezesa PZKiTS. Prezesa, jak wiem, nadal mamy wiec CO Z COLEMANEM???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
narazie nic mi nie wiadaomo, bylo tak jak pisales ze ma byc na zaproszenie PZKiTS i polki co ucichlo wszystko a szkoda...
Zmieniony przez - BPL-G w dniu 2006-08-26 14:54:36
Zmieniony przez - BPL-G w dniu 2006-08-26 14:54:36
...
Napisał(a)
witaj,skwara nie jestem złosliwy poprostu chciałbym go zobaczyc na zywo bo zdjęcie z Essen mamy słabej jakosci
. tak serio, kłody pod nogi kazdy moze kłasc, teraz niech będą słowni...

Odwiedź mój sklep w Warszawie. Pasaż Stokłosy 11 - Metro Ursynów
...
Napisał(a)
Może Coleman się wystraszył tego zamachu na Filona i myśli, że tu jacyś Arabi z wąglikiem siedzą. Ty masz Hubert jakąś taką niewyraźną ciemną cerę.
...
Napisał(a)
Hmm, po mojemu to jest tak - albo my, albo nikt inny. A skoro nie my, to nikt....
Qrde, szkoda tylko, że taka okazja przeleciała koło nosa - ileż to ludzi wreszcie mogłoby sobie zrobić zdjęcie "na żywo" z Colemanem. Sam bym chyba pierwszy poleciał
Qrde, szkoda tylko, że taka okazja przeleciała koło nosa - ileż to ludzi wreszcie mogłoby sobie zrobić zdjęcie "na żywo" z Colemanem. Sam bym chyba pierwszy poleciał

Nie ważne, ile razy upadniesz - ważne, że w końcu dojdziesz, gdzie chciałeś dojść i staniesz się tym, kim zawsze chciałeś być!
...
Napisał(a)
Byl przekladany kilka razy i znajac zycie pewno nie wypali
--==Masa ponad wszystko!!!==--
Polecane artykuły