Jako, że dawno nie było poczciwych relacji naszło mnie na własną, którą postaram się przeprowadzić w miarę ciekawie i rzeczowo.
Przy okazji będzie to dla mnie motywatorem to wytrwałego zap*****lania

Aktualnie jestem na moście po cyklu składającym się z tescia, mdrola mastera i clenu. Cykl trwał około 22 tygodnie, zrobiłem na nim 12 kg w miarę czystego mięcha. Niestety w ostatnich pięciu tygodniach dużo spraw w życiu prywatnym się mi pomieszało stąd też treningi i dieta były zaniedbane (w gaźnik też mocno dawałem ). Teraz nadeszła pora aby wrócić do formy !!
Ankieta:
1. WIEK:22
2. WAGA:110
3. WZROST:196
4. WYMIARY:
-biceps:43
-klatka:124
-udo:67
-talia:96
5. STAŻ NA SIŁOWNI:2,5
6. DIETA:
-białko:3g
-węglowodany:2g
-tłuszcz:0,5g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:jeden cykl 22 tyg Prop, m drol, enan master,clen
8. TRENING:fbw 4x week
9. CEL CYKLU: Redukcja
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:aktualnie 4 tydzień mikro mostu
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):mezo-endo
13. STAN ZDROWIA:bdb
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:owłosienia
15. PPM (podstawowa przemiana materii):3k
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:130
-martwy ciąg:200
-przysiad: 130x6 (przyznaję op*****lałem się )
CUKIERKI
Cypionat - PMP
Clen - Clenbuterol fox labs/alchemia
T3- uni pharma 25mcg
cykl
1-6 CYPIO 200MG E4D
1-2 CLEN(40mcg >zobacze do ilu dojdę)
1-6 T3(25,50,75,75,100,75 MCG)
1-6 atd 25mg e2d
4-6 clen
Profilaktyka:
Acard,zma, czosnek, o3,magnez-potas,Bisocard(w razie arytmii),zestaw witamin
DIETA:
Dietę mam ogarniętą.
Jest to moja pierwsza przygoda z t3. Pierwszy raz podczas redukcji będę nie ścinał węgli do minimum.
Zaczynam od 2700kcl i co tydzień będę obcinał o 100kcl.
Białko 3g/kg
Węgle 2g
Tłuszcz Reszta
Trening 4x w tygodniu FBW
Aero po treningu zaczynam od 30 minut
W DNT aero rano 50min na czczo + 3x w tygodniu taniec 1,5h(jak będzie problem z regeneracją to aero na czczo wyrzucę).
Start Wtorek 18.10.2012
Na co dzień będę zamieszczał wpisy z treningów, screeny z potreningu.
Cel cyklu : REDUKCJA DO WIÓRKA. W przeszłości trenowałem taniec przez 6 lat i znów zamierzam wrócić na parkiet, więc priorytety się nie co zmieniły... co nie oznacza, że gdy pojawi się 1 cyfrowy bf to nie wejdę na mocną zimową bombę a po tańcu zostanie jedynie sentyment..:) Zobaczymy co czas przyniesie
Jeszcze mam jedno pytanie: mam w domu jeszcze winko, warto je dodawać? Ewentualnie tren? Też jest na stanie , wiem że staż mały, ale jeśli mialoby być lepiej to czemu nie... :)
Aby tradycji stało się zadość wklejam kilka fotek. Pierwsze 4 około pięc tygodni temu, ostatnie z wczoraj.
Wszelkie uwagi mile widziane!
Więc... zaczynamy

Zmieniony przez - vegeo w dniu 2012-09-16 19:12:29