DNP stosowałem przez 10 dni. Nie pamiętam juz ile dokładnie poleciało kg bo było to poł roku temu, ale mam notes z cyklu więc zaczynamy.
Utrata wagi: W ostatni dzien cyklu -4.6kg. Do tego dojdzie woda która się nagromadziła podczas tych 10 dni. Nie jestem w stanie podać ile wody poleciało w ciąg kolejnych dni, bo w pierszy dzień po DNP już zjadłem metke

Dietę starałem sie trzymać czystą, białko, węgle o niskim IG i mało tłuszczy. Kalorii nie liczyłem. Do każdego posiłku owoc. Suplementacja: C 3000mg, E 800mg, Magnes 1500mg, Wapno 1000mg, Glycelor - glicerol w syropie 3x po łyżce stołowej. Wszystko to minimum podczas sosowania DNP bo lista jest długa. Woda około 5 litrów na dzień, nie mniej. Z treningów zrezygnowałem na ten okres po poradzie od znajomego..i miał racje

Dzień 1- 200mg rano po śniadaniu. Po 20 minutach zacząłęm się czuć troszkę jakbym zarzucił speeda, ale to jakby lekkie pobudzenie połączone z niepokojem. Po 45 minutach jakby troszkę cieplej, nic specjalnego, natomiast mimo tego że nie dawno zjadłem spore śniadanie to mam jakiś dziwny atak apetytu. Tak jak się spodziewałem z lektóry - ciągnie mnie na węgle i to ostro. Cały dzień do końca minął spokojnie, głowa troszke jakby cięższa i kark sztywnieje czasem. Oddech jakby sie spłycał na parę minut, klatka piersiowa staje sie cięższa , ale mija. W nocy bez problemów. Temp. 36.8
Dzień 2- 200mg po śniadaniu. Praktycznie wszstko działo sie tak jak w dniu pierwszym z wyjątkiem tego, że do sajdów doszła zdecydowanie większa potliwość, jest cieplej. Cięzej też jest oddychać. W nocy kilka razy się budziłem, byłem troszkę spocony - najbardziej głowa, stopy i dłonie. Pod wieczór wpadłem w lekki letarg. Temp. 37.0
Dzień 3- 200mg przed śniadaniem - QRVA to był błąd chyba. W mniej niż 10 minut dostałem takiego kopa, jakbym przedawkował amfe i MDMA! Tak się przeraziłem w tym momencie, że nie wiedzialem co robić - lecieć do kibla i zrobić twixa, czy może na wszelki wypadek dzwonić po karetke. Uspokoiłem się jednak dość szybko, bo zdałem sobie strawę, że ani jedno ani drugie i tak nie pomoże i muszę poczekać i zobaczyć co się stanie

Pierwsza cięższa noc, wiele razy się budziłem i byłem cały mokry, choć zdecydowanie najbardziej odczuwam to na glowie, dłoniach i stopach. Dziwne napady ciepła na przemian z lekkimi dreszczami. Temp. 37.3
Dzień 4 - zadzwonił budzik. Nie wiem ile godzin udało mi sie przespać. Nie mam siły wstać. Całe ciało boli jakbym zrobił wczoraj ciężki traning wszystkich partii po poł roku przerwy. Ruch również powoduje ból w mięśniach. Cały czas się pocę. Jestem głodny, ale cieżko jeść jak pot kapie ci z czoła do tależa, a ciepło jakby buchało z twojej głowy - cos jakby podniesione ciśnienie tylko temperatura większa. Aż boli w uszach. Kolejne 200mg po śniadaniu. Przez cały dzień zmieniłem 3 koszulki. Głowa ciężka strasznie. Nie mam ochoty z nikim gadać, ani nawet na nikogo patrzeć. Pod wieczór straszne zmęczenie. Temp 37.4
dzień 5 - zamierzam tu skrócić bo mi sie nie chce już tego pisać co jest w notesie, ale do końca cyklu, a wiec dnia 10 nic sie wiele nie zmieniło, wszystko było jak w dniu 4. Ogólnie takie same sajdy tylko o większym natężeniu. Dużo większym

Dzień 11- juz bez DNP

Obiektywnie patrząc:
1. Jak się czułem? A tak-->

2. czy byłem zadowolony z cyklu- TAK
3. czy powtórze taki cykl - MOŻE
4. czy polecił bym DNP - QRVA NIE
Wybór należy do ciebie

Do poczytania (niestety w języku angielskim):
http://www.atsdr.cdc.gov/toxprofiles/tp64-c2.pdf
Od strony 12 tabela z listą - co może sie stać gdy w ludzkim (i nie tylko) organiżmie znajduje sie 2,4 Dinitrophenol - miłej lektóry. Warto.
Przypominam tylko tym którzy zamierzaja stosować DNP że dawka zalecana to 3-5mg/kg masy ciała, aczkolwiek badania wykazują że...LOWEST RECORDED LETHAL DOSE, a więc Najmiejsza Zanotowana Dawka Śmiertelna= 4mg/kg
POWODZENIA

Zmieniony przez - pitekw12 w dniu 2010-06-01 00:45:38
OFF
"NATURA NIE NAGRADZA I NIE KARZE. ISTNIEJĄ WYŁĄCZNIE KONSEKWENCJE"