Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
792
Witam, oto ankieta
1. WIEK: 22
2. WAGA: 91
3. WZROST: 180
4. WYMIARY:
-biceps: 43
-klatka: 118
-udo: 65
-talia: 90
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 4,5r
6. DIETA: Nie liczona
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: -
8. TRENING: 4dni/tydzien
9. CEL CYKLU: masa/siła
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%: Nie mierzone ostatnio
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): Zależy od diety, endo.
13. STAN ZDROWIA: B.dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: W normie
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 140
-martwy ciąg: 160 w serii
-przysiad:
PYTANIE:
Jestem w czasie cyklu na testosteron prolongatum z jelfy, mam też wino 100tab/10mg. No i teraz jestem po 7 strzale, jutro ma być 8, robię 200mg e5d. Mam do dyspozycji 20 strzałów. Powiedziano mi żeby po 7 strzale zacząć jeść wino 30mg 3od. Założenie cyklu było 10 strzałów. Ale tak licząc to wszystko cykl z teścia trwał będzie niecałe 7tyg, a czytałem, że minimum pasuje go wbijać 10tyg bo to długo ester. Problem w tym (choć mały narazie) że zjadłem wczoraj wieczór już 1tab wina, dzisiaj już drugą. Co teraz zrobić? Z racji tego, że mam 20 strzałów pociągnąć tak do 15 strzałów chociaż i narazie odstawić wino? Czy jak już zacząłem szamać to już skończyć cykl na 10 strzałach? Jak widać z ankiety to mój pierwszy cykl. Mam na koniec clostilbegyt na odblok 10tab/50mg.
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
792
"Dokup tego wina taką ilość, żeby przynajmniej 6 tyg polecieć."
Jeżeli będę miał więcej wina to warto pojechać dłużej? Ile optymalnie jeżeli 6tyg to "przynajmniej"?
hCG będzie, zakończę clomem bez nolvy. 0,7mm igiełka nie będzie za duża na hCG? Chcę bić domięśniowo w udo.
Zmieniony przez - scattyPL w dniu 2012-09-25 19:15:41
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
792
Można i by zwiększyć na 300mg, tyle, że nie wiem ile zrobić strzałów, nie wiem której opinii posłuchać, czy 10 strzałów na cykl czy ciągnąć do 10tyg czyli 15 shotów. No i kiedy ewentualnie wino wrzucić.
Szacuny
1465
Napisanych postów
10261
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
84499
Na enanie 8 tygodni to głupota , daj 12 tygodni enan rozkręca sie w 4 tygodniu , bedzie retencja wody a potem wrócisz do punktu wyjścia taki cykl mało inwazyjny da ci lepsze rezultaty.
1-12 enan 200e4d
7-13 winstrol 20-30mg
13-14 hcg 500iu przez 10dni
po trzech dniach clomid 1-21 50mg na noc.
Szacuny
841
Napisanych postów
13752
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
127256
Dokup tego wina taką ilość, żeby przynajmniej 6 tyg polecieć. Winko w stałej dawce 30 mg ed (nie eod jak piszesz).
1-12 test-tak jak pisałeś
7-13 wino 30 mg ed
Hcg tak jak pisałeś i clom też ok.
Jeśli chodzi o zażywanie wina to też ok.
Zmieniony przez - skint73 w dniu 2012-09-16 21:17:05