Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
243
Witam , mam jedno pytanie które mnie dręczy.Jestem podczas cyklu kreatynowego i z tym związane jest moje pytanie.Czytałem inne tematy ale i tak nie dowiedziałem się wszystkiego.Czy mogę wypić raz na dwa tygodnie w weekend(dni nie treningowe)po 2 piwka na dzien , przykładowo piwo jasne 5%.Czy te 4 piwka nie zaszkodzą w żaden sposób w suplementacji kreatyny?
Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
243
Jak narazie to piłem tylko w ten weekend. Więc odpuszcze sobie. Gdy reszta będzie piła piwka to ja wypije sobie sok.Myslę ,że jak narazie nie zaszkodziło.
Szacuny
7
Napisanych postów
154
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
361
pierwszy raz stosujesz kreatynę? Jeżeli tak, to nałeży się do tego przyłożyć. Bo pierwszy cykl (4-6tyg) jest najważniejszy. Po 1 cyklu z kreatyną efekty są najlepsze.
Szacuny
7
Napisanych postów
154
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
361
no napewno Ci to niepomogło, ale może nic straconego. Więc jeżeli to 1 raz, to zadbaj o porządny trening, o porządną regeneracje. I wybierz jakąś dobrą czystą kreatynę. Powtarzam, 1 raz jest najważniejszy...
Do kreatyny radziłbym jeszcze brać jakieś białko, ja osobiście za 1 razem stosowałem kreatynę oraz białko "egg pro" (6 tyg, trening pn,wt,czw,pt,) i efekty były bardzo dobre. Szczególnie jeśli chodzi o siłę.
I pamiętaj o tym, żeby po cyklu zrobic przerwe od kreatyny (8 tyg) i możesz spróbować jeszcze raz;) PozdR ----->
Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
243
Ja stosuję kreatyne z dextrozą i jak narazie chcę przybrać na masie miesniowej żeby w lato 2008 wyrobić sobie rzeźbę.Odżywiam się prawidłowo - ryż,makaron,mięso,sałatki , spozywam witaminy. Bez zadnych fast food i jedzenia tego typu:)