Szacuny
11179
Napisanych postów
52127
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
na stawy flexit bralem ok, animal flex, atrox, teraz biore joint x sciteca na testy, bo nie bylo mr biga. Uzywam dosc duzo oleju lnianego i fish oils ale male ilosci i raczej do potraw z warzywami. Urabianie bydla pomysl, wiesz o co chodzi, techavi juz dal ci podpowiedz
Szacuny
1
Napisanych postów
150
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5998
TechAvi no to nie najgorzej. Historia ważna rzecz. Pokazuje człowiekowi jak łatwo można nim manipulować.
ps. Tak z ciekawości jest ktoś w stanie podać nazwy jakiś dobrych PH w cenach niższych niż Muscle Test. Bo tak rozmawiamy o tym ciśniemy po cenie a jakoś nie widziałem (chyba że przeoczyłem, wówczas przepraszam) żeby ktoś podał nazwę tańszego i dostępnego w Polsce specyfiku.
Szacuny
11179
Napisanych postów
52127
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
tu masz przyklad, taki off top, to sie tyczy kazdej dziedziny w zyciu, sam jestem urabiany jak bydlo gdy ide czasami do sklepu i nie mysle gdy jest promo kup jeden drugi za pol ceny, a wczesniej podniesli cene pierwszego...czasami sie zapominam i chce sobie odgryzc wlasna glowe
Szacuny
1
Napisanych postów
150
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5998
hehe dobry film, naprawdę dobry:D Co do manipulacji to polecam przeczytania wspomnień orwella z czasów wojny domowej w Hiszpanii.
No tak kult z tym że tych prohormonów nie ma już na rynku (chyba). Także Muscle Test na tle innych ph chyba nie jest zły. Natomiast inną sprawą jest to czy PH są tak samo dobre jak SAA.
Szacuny
11179
Napisanych postów
52127
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
hie hie fakt, ale nie rozumiem dlaczego uzyles tego w stosunku do muscle testa i roberta, gość poprostu reklamuje swój produkt i tyle , nie wali niewiadomo jakich ściem ze nic sie nie stanie itp itd
Szacuny
4
Napisanych postów
1250
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
18842
Dla Kulta wszystko jest manipulacja,ten filmik sadzę ze tez,Dla niego jeżeli ktoś reklamuje suple, i inne rzeczy związane z kulturystyka,to musi manipulować ludźmi,tak jak napisał,ze jestem zmanipulowany przez Roberta bo napisałem co o nim sadze
Zmieniony przez - TechAvi w dniu 2012-10-16 18:39:45
"Nigdy sie nie poddawaj,Rób swoje i zbieraj brawa "