tak z ciekawości zapytam, czy ktoś z testujących MT miał już styczność z ph/saa?
...
Jakby mieli, to pewnie nie braliby się za MT. Za duży wydatek. Tak byłoby w moim przypadku, choć za doping nawet nie myślę się brać
Albo kupują to, bo nie mają dostępu do tradycyjnych SAA.
Zmieniony przez - jonas93 w dniu 2012-10-28 20:13:56
Albo kupują to, bo nie mają dostępu do tradycyjnych SAA.
Zmieniony przez - jonas93 w dniu 2012-10-28 20:13:56
...
Tak jak kolega wyżej powiedział. Brak dostępu :D to ich główny powód ze sięgają po ph
...
Witam panowie. Jestem wlasnie w trakcie 3 tyg brania muscle test. Ogolnie jestem zadowolony, poniewaz od prawie 2 lat mialem zastoj i dzieki muscle test przebilem ta bariere. Waga skoczyla ze 107 na 112, w lapie z 48 cm na 49,5 . Co do skutkow ubocznych to odczuwam od 3 dnia brania wysuszone stawy. Dorzucilem sobie flexit i jest ok ;) Mam nadzieje ze jeszcze sie rozkreci i dobije w koncu 50 cm :) PS jest to moj 1 kontakt z ph/saa :) Pozdrawiam
...
jesli macie jakies pytania co do mojego cyklu to smialo walcie - postaram sie odpowiedziec na wszystkie pyt:)
...
Jak dla mnie to najwazniejszy jest tryb zycia musisz tylko zyc silownia, jak to kiedys powedzial michal w nie ma lipy musisz zmienic religie na religie koksa:D - 0 imprez, 0 chlania i szlajania sie z chlopaczkami po osiedlu - to najwazniejsze. A pozniej jest dieta, trening i regeneracja. Efekty gwarantowane - wystarczy chciec:) mi sie udalo doszedlem do tego ciezka praca i duzymi wyrzeczeniami.
...
a co do supli polecam dobre przedtrenigowki typu shotgun, nox pump czy peak plutonium - daja kopa i lapa dobrze puchnie oczywiscie musi byc do polaczone z dobrym bilansem kalorycznym
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Lipo Rush + spalacz
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9