SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

MUSCLE TEST od Burneiki... Opinie,porady

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 61486

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 20 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 523
witam.Jako ze jestem nowicjuszem dopingu i nie chce narazie siegac po strzykawke rozwazylem opcje Prohormolnalna na poczatek.JW MUSCLE TEST od burneiki.Jest to niby Mix dymethazine-podwojnie metylowanego PH podobno jednego z mocniejszych PH na rynku i EPistane duzo slabszego jednak podobno b.skutecznego podobnego w dzialaniu do winstrolu.DO tego niby jakies witaminki.Tutaj sklad zawartych zwiazkow:

Amount per serving Percent daily value

17-dimethyl-5a-androstan-3-one-3.3′-azine (17b-OH-2a) 2a,3a-epithio-17a-methyl-5a-androstan-17b-ol Phospholipid Matrix 410mg  *
Thiamine 10 mg 667%
Riboflavin 10 mg 588%
Vitamin B3 (niacinamide) 50 mg 250%
Vitamin B12 (methylcobalamin) 10 mcg 167%
Vitamin E (d-alpha tocopherol succinate ) 15 IU 50%

Dzeinna zalecana dawka to od 2 do 4 kapsul (2xdzien 1-2 kaps)
Teraz moje pytania:Czy stosowal to juz ktos i moze cos powiedziec na temat tego srodka.Czy klepie i jak w podanych wyzej dawkach.Czego mozna sie po tym srodku spodziewac i w jakim czasie?MAm ny mysli kiedy mozna zaczac czuc juz jego konkretne dzialanie.I jak z sila na cyklu ile na +.Bedzie to moj pierwszy kontakt z tego typu srodkami.Dieta bedzie taka:3-3,5 bialko 4-5wegiel i 0.5-1gr tluszczu.Regeneracja 8-10 godz.Prosilbym o podpoweidzenie w zakresie oslonek cisnienie,watroba i ew.odbloku i rozpiski oraz tego jak dalej postepowac po zakonczeniu cyklu.JAK z dieta itp itd.Co na podtrzymanie itd.Z gory dzieki i pozdrawiam

Acha wszystkie inne porady,ciekawostki,spostrzezenia mile widziane.
1
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 229 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 4445
Moderatorzy - wywalcie ten temat, przecież trzeba być idiotą, żeby nie zauważyć w tym nachalnej, brutalnej reklamy... Już w tym tygodniu chyba 4 temat o tym szicie, macie swój dział "stejkowcy" i tam sobie promujcie te śmiecie...

Litwin niedługo będzie dawał dupy za kase chyba... Niech robi hajs na zdrowie, ale robić to jak faceci, a nie tak, że niedługo "hardkorowy koks" zagości w mojej lodówce...

AAaa odnosnie tego wynalazku: i tak bez apteki się nie obejdzie, bo to blokuje, wywala gino, dewastuje wątrobę - jak to zwykle w przypadku SAA/PH bywa...
5
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ehehehe.Super tylko ze ja mowilem powaznie i nie mam zadnego zwiazku ani za tamtym dzialem ani z nikim kto to sprzeaje ani nawet od dluzszego czasu z silownia.Chce wrocic do treningu tym razem nieco bardziej na powarznie a nie chce zaczynac od niewiadomo jakich srodkow.Na te przyjedzie czas jeszcze.Dlatego pytam moze uda mi sie cos zrobic na PH pare kg acha.Odnosnie tego skladu wzialem to stad... :P
2
...
Napisał(a)
Usunięty przez flex1976 za pkt 6 regulaminu
Początkujący
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
widze ze chyba nikt nie napisze nic ciekawego.Trudno przyzwyczailem sie juz <bezradny> :((
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 229 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 4445
Bo pytania są zgoła nieprecyzyjne.

Dieta: poczytaj.
Profilaktyka: poczytaj.
Odżywki: poczytaj.
Odblok: poczytaj.

Nie wiem dalej o co chcesz pytać i czego jeszcze nie wiesz.... Moim zdaniem i pewnie zdaniem znakomitej większości zdrowiej i mądrzej zrobisz jak kupisz zamiast tego wynalazku metanabol. Wątroba z pewnością będzie ci wdzięczna, mozna wtedy cykl pociągnąć te 6 tygodni, a przy PH tak się utarło, że 4tyg to max.

Do tego - meta nie blokuje tak tragicznie jak prohormony (generalizując).

No dobra; odnośnie profilaktyki (w skrócie):

wątroba (podczas brania): lecytyna 0,5g do każdego tabsa ew. esseliv (drozej, a bez roznicy)
wątroba (po cyklu - regeneracja): hepatil wykonczyć pudełko, lub AOL Ultimate Nutrition też wszamać wszystko (chodzi o ornitynę; AOL lepiej bo więcej i taniej)

ciśnienie: czosnek (żywy lub tabletki) w dawce podanej na opakowaniu - w razie potrzeby zwiększanej (trzeba mierzyć ciśnienie regularnie)

nerki: pić conajmniej 4-5l wody na dzień; można dołożyć ekstrakt żurawiny opcjonalnie...

kości: magnez w dawkach dużych po 200% RDA podzielonym w ciągu dnia

cera: cynk w ilości 30mg-50mg jonów dziennie

do tego dobre witaminy (polecam dymatize super multi).

dużo antyoksydantów: witC 1g ed, ALC 3g ed, ACC 0,5g ed,

no i oczywiście omega3, albo jeszcze lep[iej: tran w płynie z apteki (zawiera bycze dawki wit A,D,E oraz duuużo kwasów tłuszczowych omega3)

Ta profilaktyka oczywiściw większości także powinna być stosowana do odbloku.

A odblok to liść klomidu (w przypadku mety pierwszy tabs wzięty następnego dnia od skończenia mety) - 1tab ed.

Mozna do tego dorzucić IA naprzykład ATD (np. Novedex XT).
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 27 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 168
Odswiezam temat ale chcialem polecic ten produkty jak dla mnie warty uwagi wlasnie jestem na cyklu z tym ph i moge powiedziec ze naprawde :) ma kopa, dobra pompa na treningu i niesamowity przyplyw sił, przy wiekszych dawkach czuc troche kiche :) ale porcja 1 rano i 1 kolo 17-18 jest spoko przy wadze 85 kg odczowam pompe caly dzien
4
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 1234 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 11160
chopy co wy gadacie wogole sa inne ph pewniejsze np te http://worldssupplements.com/category.php?id_category=10 bez pimpu panowie :D moze jak bym dostal na testy to od burneki to ze 3-4 paczuszki by cos porobily o ile jest ten sklad co pisze a epi dziala jak kosmetyk wiec wiecie
3

:D

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 406 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 16104
po 1 podobny temat juz istnieje
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 1234 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 11160
:D no to masz 2 :D

Zmieniony przez - omadyn w dniu 2012-05-12 13:11:40
1

:D

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 2 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 76
Jest lipa za ta cene , ja waze 73 kg i minimalna dawka to dwie dziennie tab co wystarcza na 4 tygodnie a koszt takiego cyklu to 190 samego muscle testa plus oslonki chociaz podobno sa w srodku juz w kapsulce do tego cos na odblok np nolvadex bo dziala tez na ginko wiec powiedzmy ze kolo 260 -280 zl kosztuje cie cykl na jednym pudelku . Ja jadlem 4 tyg po 2 kaps i jestem zawiedziony strasznie pierwsze dni ciezko bylo spac ale to akurat dobry znak pozniej mocna pompa na treningach ale efekt szybko oslabl , koncowke cyklu postanowilem sprawdzic maksymalna dawke ktora bralem 2 dni i wtedy efekt znowu sie wzmocnil , ogolnie dno jak dla mnie fakt faktem przyszlo z 3 kg suchego miesa ale za te pieniadze lepiej tescika kupic po ktorym efekty beda lepsze . a koszt na maksymalnej dawce to 380 zl za same 2 pudelka plus reszta wiec to kosmiczne ceny a efekty marne plus do tego gingo jest widoczne przynajmniej u mnie bo odczuwam a nie mam takiej tendencji
5
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Enthanwybor

Następny temat

odblok susta/omka - co i jak

WHEY premium