Sevenload92 - to fakt, źle nie jest ale zawsze może być lepiej haha

sylwetka cały czas się zmienia na +, więc to jest najważniejsze. Cały czas relacjonuję Arturowi to, co widzę i na podstawie tego podejmujemy decyzje. Ostatnio był zastój wagowy (sylwetka jednak cały czas się poprawiała) i wprowadziliśmy zmiany w diecie, ale o tym zaraz. Fajnie by było z Arturem się widywać co tydzień, ale wiadomo, że nie mam takiej możliwości, więc muszę trochę polegać na własnym instynkcie. Mimo wszystko czuję super wsparcie ze Śremu mimo odległości
lipsky17 - cisnę cały czas, inaczej nie byłbym sobą

na fb Ci tam naskrobałem szczegóły
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ostatnio trochę zaniedbałem mój skromny dzienniczek, zabrakło mi motywacji i czasu by było tutaj kolorowo i solidnie, a szybkie i suche wpiski raczej Was nie interesują, więc wolałem nie pisać nic. Mimo wszystko cały czas brnę do przodu, w międzyczasie był kolejny zastój wagi, mimo że forma się poprawiała... postanowiliśmy przyciąć węgle na 6 dni o połowę i zobaczymy ile wody zjedzie w środę, kiedy będę na konsultacjach u Artura.
Dziś jest 4 dzień niskich węgli i jestem coraz bardziej suchy ale i płaski - czyli wszystko zgodnie z planem. Niestety samopoczucie i energia też spada, na początku było najgorzej, bo kręciło mi się w głowie, miałem
mroczki przed oczami i nie mogłem się skupić - ale forma idzie to można się pomęczyć

Waga przed wejściem na rotacje była około 97kg na czczo. W środę robię przegląd i będzie wszystko czarne na białym, bo póki co współpracujemy z Arturem bardzo instynktownie, ale uważam, że idziemy w dobrym kierunku.
Cóż mogę więcej napisać... treningi dopięte na 100%, miska też. Wprowadziłem natomiast małe zmiany w treningu cardio. Rozdzieliłem sobie 50min na 2 sesje, na czczo i wieczorem (lub w dzień treningowy po treningu). Czasem robię całe 50minut bezpośrednio po treningu poprzedzone solidną porcją aminokwasów. Dużo lepiej się czuję w ciągu dnia jeśli rano zrobię zaledwie 25min aerobów. Przy 50minutach chodzę jak trup cały dzień
No i fotki sprzed kilku dni, jeszcze na pełnych węglach, więc cały czas przymglony. Obecnie już wyglądam nieco inaczej.
Zmieniony przez - arnold69 w dniu 2015-08-17 14:03:28
Zmieniony przez - arnold69 w dniu 2015-08-17 14:08:54