Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Miesnie brzucha, please!!! Jak pozbyc sie tluszczu???

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 10466

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 16 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 57
Pewnie to banalne pytanie, ale prosze o pare SKUTECZNYCH cwiczen na pozbycie sie tluszczu z brzucha i bioder. Jak na faceta 34 letniego jest to dla mnie duzy problem, bo "reszte" mam OK. Jakis sympatyczny zestawik, co do ktorego sie calkowicie poswiece. Ile minut kazde wykonywac, albo ile razy, czy jest metoda bez urzadzen? Najlepiej cos co ktos z Was wyprobowal na sobie, ze moze powiedziec "Ja to przeszedlem, mialem otluszczony brzuch, a teraz juz nie i taki system cwiczen naprawde dziala, to jest to!" Wiem, ze trzeba sklony, normalne, na boki itd, ale w tym natloku roznych cwiczen i porad nie wiem, ktore sa skuteczne, dla ktorych naprawde warto sie pomeczyc i poczekac na efekty... Czekam na Wasze porady! :) Thanks!!!

Weight lifting sucks. )

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 403 Wiek 40 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 6003
miśnie napewno urosną, ale jeśli pokrywa je gruba tkanka tłuszczowa, to bez diety z ujemnym bilansem kalorycznym oraz zwiększoną aktywnością cardio (plus oczywiście normalny program na siłowni) może być calkiem ciężko. No chyba, że masz bardzo mały %bf, to moze uda się samymi ćwiczeniami. Rożnie bywa. Mój kolega robił 8 minutowy program abs i wyrzeźbił sobie brzuch elegancko. Jednak w tym przypadku decydowała genetyka. Gość ma takie predyspozycje, że jak nie będzie kulturystą, to zasłuży na lanie

tak czy inaczej najpierw trzeba zrobić mięsnie brzucha, zeby je odsłaniać :)

pzdr,
Mike

"It's not the mountain we conquer, but ourselves" Sir Edmund Hillary
http://www.sfd.pl/_PODARUJMY_5_PLN_DZIECIOM_!!!_-_ZOBACZ!!!-t388352.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 50 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1372
Ponizej jest post pt. aerobiczna szostka widera (czy jakos tak) dodana przez buchu88, tam jest chyba to czego potrzebujesz.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 208 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 2319
Kwame jeśli chcesz mogę wysłać Ci mailem specjalistyczny poradnik w formie stronki internetowej, poradnik dotyczy treningu, odżywiania(diety) oraz porad zawodowców - myślę że mogło by Ci pomóc. Tylko opróżnij skrzynkę wcześniej bo plik zajmuje ok 6mb więc pewnie i tak go najpierw podziele i na 2 raty wrzuce.
Pozdrawiam

Sofia Boutella - "Spraw, by ludzie Cię widzieli i czuli muzykę.." NIKE - NEW SPIRIT NEW ATTITUDE

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 78 Wiek 46 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 827
TrueBaller jeśli można ja też poproszę [email protected]

www.rajska.neostrada.pl/bench.wmv
Klata 150kg Nogi 170kg Martwy 210kg Barki 95kg

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Mam pytanie co do brzuszków- czy dobrze jest wykonać 3 serie brzuszków rano i 3 serie wieczorem? A może lepiej tylko raz dziennie po kilka serii?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 400 Napisanych postów 15594 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 91830
lepiej raz dziennie
a jesli chodzi o pozbycie sie tkz oponki
to lepiej postawic na cwiczenia aerobowe + cwiczenia na poprzeczne i skosne no i przylozyc sie troche do odzywiania
brzuch mozesz cwiczyc co drugi dzien, w zupelnosci wystarczy np:
spiecia lezac 3x20-25
spiecia bokiem 3x20-25
nozyce do bolu

w drugi dzionek:
spiecia nog siedzac na krzesle [nogi w powietrzu i spokojnym ruchem przyblizasz je do klatki]3x20-25
sklony bokiem z jakims obciazeniem 3x20-25

stosojesz sobie to zamiennie co drugi dzionek liczbe powt starasz sie korygowac poprzez tempo wykonywanych cwiczen

a i tak w gubieniu oponki najwazniejsze beda cwiczenia aerobowe, sport ogolnorozwojowy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 400 Napisanych postów 15594 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 91830
a jeszcze jedno
na poczatku wykonoj cwiczenia co dwa dni nie co drugi bo zakwasy moga ci przeszkodzic w tr.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Dzięki za radę:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 208 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 2319
OK Lechu udało mi się poupychać i pousuwać śmieci i plik zajmuje teraz ok 1,5mb - wszystko co najważniejsze jest! Plik wysyłam- Please wait Loading ... [ ////////// ] 100%
Pozdrawiam

Sofia Boutella - "Spraw, by ludzie Cię widzieli i czuli muzykę.." NIKE - NEW SPIRIT NEW ATTITUDE

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
TrueBaller, dzieki, jezeli mozesz wyslij mi cos ciekawego, co mowisz masz i byloby mi pomocne, do zrzucenia brzuszka i oponki. :) [email protected] Innym tez dzieki za odzew! ) Moja skrzynka nie przyjmie 6Mb, raczej max 2-3Mb.

Weight lifting sucks. )

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Piszpunta, skorzystalem z Twojej rady, sprobowalem juz dzis ta szostke Weidera, THANX!!! Po 6 tyg. dam znac co to daje (jak bede zyl po takim odjezdzie! ), szczegolnie dla takich jak ja co nawet nie marza o kratce, tylko o normalnym brzuchu, ktory w obcislych jeansach nie wylewa sie na zewnatrz.

Weight lifting sucks. )

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ciężary

Następny temat

Miekie miesnie >???

Spalanie
Polecane artykuły