Heheheh mi nie dziekuj tylko gosciowi ,ktory opracowal te cwiczenia i zechcial sie z nami podzielic. Ja tez zaczynam od dzisiaj zobaczymy jakie przyniesie to efekty :)
...
Napisał(a)
ja bym rowniez prosil o taki zestaw jesli mozna... gregorin(malpa)go2.pl dzieki wielki
...
Napisał(a)
Ludzie powiedzcie mi dlaczego uwarzacie że wyżeźbicie sobie brzuch ćwiczeniami właśnie na tę partię mięśniową.. Tytaj potrzebne są ćwiczenia kondycyjno-redukcyjne + dieta wystarczy że koleś zrobi 3 serie brzuszków raz na 2 dni a zrzuci fat i będzie mieć kostke..!!
Raz się żyje , Raz umiera
...
Napisał(a)
Robie juz od tygodnia codziennie rosnaca liczbe brzuszkow - tylko ze nie pelnych (wczoraj zrobilem 400). Wiec uuwazasz ze to wystarczy zeby zgubic tluszcz na brzuchu? Dodatkowo gralem w tamtym tygodniu 2 x po 3 godziny w pilke i jeszcze 40 minut jechalem na rowerze no i sie nie obrzeram :P
...
Napisał(a)
miśnie napewno urosną, ale jeśli pokrywa je gruba tkanka tłuszczowa, to bez diety z ujemnym bilansem kalorycznym oraz zwiększoną aktywnością cardio (plus oczywiście normalny program na siłowni) może być calkiem ciężko. No chyba, że masz bardzo mały %bf, to moze uda się samymi ćwiczeniami. Rożnie bywa. Mój kolega robił 8 minutowy program abs i wyrzeźbił sobie brzuch elegancko. Jednak w tym przypadku decydowała genetyka. Gość ma takie predyspozycje, że jak nie będzie kulturystą, to zasłuży na lanie
tak czy inaczej najpierw trzeba zrobić mięsnie brzucha, zeby je odsłaniać :)
pzdr,
Mike
tak czy inaczej najpierw trzeba zrobić mięsnie brzucha, zeby je odsłaniać :)
pzdr,
Mike
"It's not the mountain we conquer, but ourselves" Sir Edmund Hillary
http://www.sfd.pl/_PODARUJMY_5_PLN_DZIECIOM_!!!_-_ZOBACZ!!!-t388352.html
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!