Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Masz jakiś problem chłopcze
?

"Musisz świecić przykładem odwagi, honoru, żarliwej dla Narodu służby"
...
Napisał(a)
nie mila atmosfere renegat wprowadzasz wyluzuj sie troche.
Moj kumpel z bjj mowi ze masci na kalafiory nic nie daja tylko pomagaja z bolem, a sa jakies co CHRONIA przed kalafiorami (watpieczy sa ale wole zapytac dla sumienia)?
Moj kumpel z bjj mowi ze masci na kalafiory nic nie daja tylko pomagaja z bolem, a sa jakies co CHRONIA przed kalafiorami (watpieczy sa ale wole zapytac dla sumienia)?
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Nie,nie ma takich maści,które mogłyby chronić przed kalafiorami.
W ramach profilaktyki porządne rozcieranie uszu.
W ramach profilaktyki porządne rozcieranie uszu.
Feel the pain and do it anyway...
Obecny dziennik: http://www.sfd.pl/[Stara_Gwardia]_Saida_2014-t993979.html
...
Napisał(a)
Z tym odprowadzaniem krwi z kalafiora to też nie jest do końca tak jak mówicie. Oprócz odciągnięcia trzeba odstawić sport żeby dać szansę zagojenia się rany. Sport tylko podnosi ciśnienie krwi i łatwo sobie wyobrazić jak wysokie ciśnienie wpływa na uszkodzone naczynia krwionośne.
Jedynym sposobem zapobiegania powstawania kalafiorów jest walka w nausznikach co niestety w sportach typu MMA jest wykluczone.
Zmieniony przez - vtserafin w dniu 2008-12-13 11:39:47

Jedynym sposobem zapobiegania powstawania kalafiorów jest walka w nausznikach co niestety w sportach typu MMA jest wykluczone.

Zmieniony przez - vtserafin w dniu 2008-12-13 11:39:47
...
Napisał(a)
A to też nie tak do końca
Bo oprócz tego trzeba zrobić opatrunek uciskowy,a z porządnie zrobionym opatrunkiem można nawet ćwiczyć. Chociaż wiadomo,że najrozsądniej byłoby oczywiście odstawić treningi,choć na tydzień

...
Napisał(a)
ehh nic nie rozumie. Jeśli zastosuje maści to może mi ktoś wyjaśnić co stanie sie z krwia zalegająca w uchu?chyba nie wyparuje.A jak zastosuje okłady z lodu to krew skrzepnieje to ucho zrobi się twarde i raczej nie zejdzie wogle
po zastosowaniu maści nie musze udać sie do lekarza w celu spuszcenia krwi???Prosze o pomoc

Ze szkoły wojennej życia. Co mnie nie zabija, to czyni mnie silniejszym.
...
Napisał(a)
Maści zapobiegają krzepnięciu krwi, działają przeciwzapalnie,względnie przeciwbólowo.
Lód działa przeciwzapalnie i przeciwbólowo, miejscowo kurczy naczynia krwionośne i powoduje,że wylewa się pod skórę mnie krwi.
Po zastosowaniu maści POWININEŚ udać się do lekarza na spuszczenie krwi,ale stosunkowo niewiele ludzi to robi i żyją sobie z powodzeniem.
Lód działa przeciwzapalnie i przeciwbólowo, miejscowo kurczy naczynia krwionośne i powoduje,że wylewa się pod skórę mnie krwi.
Po zastosowaniu maści POWININEŚ udać się do lekarza na spuszczenie krwi,ale stosunkowo niewiele ludzi to robi i żyją sobie z powodzeniem.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Nie zgadzam się z tym.
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8