Szacuny
0
Napisanych postów
54
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5481
Próbowałem już kilkukrotnie różnej wielkości igłami, nić mi się nie chce odessać. Dopiero kiedy wyjmuję igłę to zlatuje krew. Opuchlizna wcale nie robi się dzięki temu mniejsza. Chyba jutro wybiorę się do laryngologa. Generalnie ta opuchlizna nie jest zbyt duża, a ucho nie jest czerwone. Może w takim przypadku wystarczy samo smarowanie Liotonem 1000 i okładanie lodem? Jakich igieł używałeś 12tek?
Szacuny
705
Napisanych postów
4378
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
75797
Bo ucho to nie mięsień/ścięgno i podniesienie jego temperatury nie wpływa na jego elastyczność za bardzo. Plus musiałbyś ucho mieć przez cały czas treningu rozgrzane, a to nie jest możliwe.
Szacuny
2
Napisanych postów
84
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3238
mam takie pytanie spałem w nocy i uderzyłem się o coś uchem i obudziłem się myślałem że to jakiś pryszcz chciałem go wydusić a on się tylko powiększył i dopiero później się dowiedziałem że to kalafior i był 3x większy ,trzeba było go nie dusić? byłem u chirurga coś tam rozciął zszył zakleił plastrem krwiaka i kazał pryskać takim czymś i powiedział że jakbym go nie wydusił to by był mniejszy ,ale został mi taki ślad w tym miejscu siwy teraz i duzy i brzydko to wygląda jak się tego pozbyć we własnym zakresie? kupić jakaś strzykawe i wydusić? czy już nic nie zrobie?
Zmieniony przez - Piotrexo w dniu 2021-02-10 22:06:28