Witam, mam pytanie jak w temacie, czy np jajecznica z dwóch jaj smażona na maśle zawiera takie same wartości B/T/W i kcal jak np dwa gotowane na twardo jaja?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witam:) niestety jajecznica to nie to samo co gotowane jajka. Jajecznica jest "smażona" więc zawiera tłuszcze( zwierzęce lub roślinnezależy na czym smażymy) na diecie redukcyjnej lepiej jest jeśc jajka gotowane bo nie zawieraja tłuszczy, gdy "normalnie" sobie machasz to nie robi to różnicy. Pozdro
...::KORONA KIELCE::...
...
Napisał(a)
Na teflonie mozna jesc ale jest goesza w smaku i to znacznie oglnie robie na teflonie ale czasem (gdzies raz na miesiac) zrobie sobie na maselku i wtedy jest pycha 

...
Napisał(a)
ja lubie jajecznice zwykla na maselku no moze czasem jakas szyneczke z indyka i kiedy jeszcze nie cwiczylem byla to moja ulubiona potrawa na sniadanie a teraz jak samze na teflonie to tego jesc czasem nie moge na maselku to pychotka ale***** tam jak trzeba mozna sie przemeczyc
...
Napisał(a)
No, ale jak np robie sobie jajecznice z 4ch jaj, to tak samo jakbym zjadł 4 jajka na twardo tyle ze wiecej tłuczu jest po prostu ? A jakbym na oliwie z oliwek robił, działało by ? 

...
Napisał(a)
na oliwie to nienajlepszy pomysł. Ja zawsze smażę na teflonie bez tłuszczu i mi smakuje i jak jeszcze posole to pycha jest.
Możesz na maśle smażyć tylko wlicz to do zapotrzebowania i z głowy.
Możesz na maśle smażyć tylko wlicz to do zapotrzebowania i z głowy.
...
Napisał(a)
ja smazylam na oliwie z oliwek...ale wyczytalam gdzies ze to niezdrowo, bo w wysokich temperaturach uwalniaja sie z niej szkodliwe zwiazki
(zreszta...wydaje mi sie, ze ze wszystkich tluszczy:[P) no i teraz smaze na oleju winogronowym 

...
Napisał(a)
do smażenia najlepszy olej kokosowy
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!